Bölüm konusunda önerilerinize ihtiyacım var

Kepler-452b

Ya bugün son günse?
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.926
1.010
398
Kızlar şu an lisans ögrencisiyim. Seneye ayrıca İstanbul Üniversitesi'nde açık öğretim okumayı düşünüyorum. Okuyabilecegim bölümler;Coğrafya, İşletme, İktisat ve Sosyoloji.
Benim önceliklerim; işletme, iktisat, cografya.
Şimdi bu bölümlerde okuyan ve bilgisi olanlardan bir ricam var. Sizce hangisini tercih etmeliyim, avantaj ve dezavantajları nelerdir? Her ögretmen gibi atanamama korkum var, o yüzden kendimi başka alanda da geliştirmek istiyorum.

.

Son düzenleme:
Kızlar yok mu hiç işletme-iktisat-cografya okuyan? Yeni kazananlar da baksın, neden tercih ettiniz bakim huuuu ? :44:

işletme ya da iktisat oku.. devlette çalışmayı düşünürsen ilerde, önü en açık olanlar onlar bence.. neredeyse her açılan kadroda bi işletme, iktisat istenen/kabul edilen bölümlerden.. açıkçası ben de açık öğretimden işletmeye başvurmayı düşünüyorum bu sene..

işletme ya da iktisat oku.. devlette çalışmayı düşünürsen ilerde, önü en açık olanlar onlar bence.. neredeyse her açılan kadroda bi işletme, iktisat istenen/kabul edilen bölümlerden.. açıkçası ben de açık öğretimden işletmeye başvurmayı düşünüyorum bu sene..

teşekkür ederim canım. işletme-iktisat arasında gidip geliyorum ama açıktan iktisat zor olur gibime geliyor, o kadar grafiği tek başıma kavrayamam sanki. sanırım ben de işletme seçicem.

avatarın da komedi, bu durumda seni hiç yansıtmıyor :)

.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım. işletme-iktisat arasında gidip geliyorum ama açıktan iktisat zor olur gibime geliyor, o kadar grafiği tek başıma kavrayamam sanki. sanırım ben de işletme seçicem.

avatarın da komedi, bu durumda seni hiç yansıtmıyor :)

.

bence de en mantıklısı işletme.. :)
:)) baba beni okula gönder desem olmayacak.. 3 yaşından beri okul yollarını gidip gelen biri olarak daha nereye göndersinler.. beni al diyorum ama baktım almıyorlar, ben de devam ediyorum işte :)))

bence de en mantıklısı işletme.. :)
:)) baba beni okula gönder desem olmayacak.. 3 yaşından beri okul yollarını gidip gelen biri olarak daha nereye göndersinler.. beni al diyorum ama baktım almıyorlar, ben de devam ediyorum işte :)))

aynen. 13 yıldır okumusum bir 3-4 sene daha katlanıcam artık :32:

seviyesi ve zevkleri farklı insanlara aynı ezberci egitimin uygulandıgı bir ortama 13 senedir nasıl katlanmışım vay be :53:

.

Son düzenleme:
Back
X