- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Çalıştığım hastanede bizzat şahit olduğum bir olay. Doktorun ihmali yüzünden komada olan bir çocuk daha 9 yasinda. Beyin kanamasi geçirirken ilgilenmedi saatlerce acilde tuttu. İhmalin daniskasi. Soruşturma açıldı zaten
Doktorumuz duygusal bir mesaj paylaşmış. Bilmem beni öldürecekler dogudayim flan fistik neyse konu bu değil. Yapılan yorumlar
Oradakiler oksijen israfı bomba atsın devlet kurtulalım
Hain bile diyemem hayvanlar eşkıyalar
Doktorum tek bir saçın için oradakilerin hepsi kahrolsun gebersin
Bunların elektriğini suyunu keselim.
Nasıl insanlar olmuşuz. Nasıl anlamadan dinlemeden her şeye atiliyoruz. İçimizde ki nefreti kusuyoruz. Bir insanın doktor olması onun hatasız olması demek mi ?
Neden bir olayı her yönüyle dusunemiyoruz. Çok kirildim akşam akşam okuduklarıma yorumlara inanamiyorum hala
İyide hastane basma olayları yok ki.Ablacim zaten sorusturma acilmis. Yasal olarak geregi neyse yapilir.
Sizin bu konuyu acma sebebiniz nedir? Doktora vurun kahpeye yaptirmak mi?
Su actiginiz konunun, doktorlara olan siddeti koruklemekten baska bir faydasini goremiyorum. Insanlarin da oyle doktorun sac teline hepiniz kurban olun falan da yazdgini sanmiyorum. Rica ederim ortaligi koruklemeyin. Yasal olarak geregi neyse zaten yapilacak, ortada bir ihmal davasi var. Ben burda sizin ustunuze dusen bir sey goremiyorum. Halki saglik personeline karsi kiskirtmanin bir alemi gercekten yok. Sizin hastaneyi tsla sopayla basarlarsa siz de pekala dayak yiyebilirsiniz, siddetten nasibinizi alabilirsiniz.Mune
İyide hastane basma olayları yok ki.
Sanmıyorum.da olacağını
Öyle anlaşılıyordu kapatsın konuyu nume elbette sadece insanlar neden bu denli ön yargılilar. Bende orada gurbetteyim memurum. Bilmiyorum orada olmasaydım nasıl düşünürdüm ama bu denli kindar olmazdim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?