Bombalayalim

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.106
133
Çalıştığım hastanede bizzat şahit olduğum bir olay. Doktorun ihmali yüzünden komada olan bir çocuk daha 9 yasinda. Beyin kanamasi geçirirken ilgilenmedi saatlerce acilde tuttu. İhmalin daniskasi. Soruşturma açıldı zaten
Doktorumuz duygusal bir mesaj paylaşmış. Bilmem beni öldürecekler dogudayim flan fistik neyse konu bu değil. Gönderinin altina yapılan yorumlar
Oradakiler oksijen israfı bomba atsın devlet kurtulalım
Hain bile diyemem hayvanlar eşkıyalar
Doktorum tek bir saçın için oradakilerin hepsi kahrolsun gebersin
Bunların elektriğini suyunu keselim.

Nasıl insanlar olmuşuz. Nasıl anlamadan dinlemeden her şeye atiliyoruz. İçimizde ki nefreti kusuyoruz. Bir insanın doktor olması onun hatasız olması demek mi ?
Neden bir olayı her yönüyle dusunemiyoruz. Çok kirildim akşam akşam okuduklarıma yorumlara inanamiyorum hala

Son düzenleme:
Çalıştığım hastanede bizzat şahit olduğum bir olay. Doktorun ihmali yüzünden komada olan bir çocuk daha 9 yasinda. Beyin kanamasi geçirirken ilgilenmedi saatlerce acilde tuttu. İhmalin daniskasi. Soruşturma açıldı zaten
Doktorumuz duygusal bir mesaj paylaşmış. Bilmem beni öldürecekler dogudayim flan fistik neyse konu bu değil. Yapılan yorumlar
Oradakiler oksijen israfı bomba atsın devlet kurtulalım
Hain bile diyemem hayvanlar eşkıyalar
Doktorum tek bir saçın için oradakilerin hepsi kahrolsun gebersin
Bunların elektriğini suyunu keselim.

Nasıl insanlar olmuşuz. Nasıl anlamadan dinlemeden her şeye atiliyoruz. İçimizde ki nefreti kusuyoruz. Bir insanın doktor olması onun hatasız olması demek mi ?
Neden bir olayı her yönüyle dusunemiyoruz. Çok kirildim akşam akşam okuduklarıma yorumlara inanamiyorum hala

Okudugunu anlamayan biri olarak tek degilim herhalde.
Daha net yazsaniz.

İyi de yorumlarda doktor savunulup oradakilere laf söylenmemiş mi? Tabi ki doktorlar da hata yapar ancak insan hayatıyla ilgilendikleri için hatasız olmaya en yakın meslek grubundalar. Bir mühendisin hatasıyla doktorun hatası bir olmuyor mesela.

Ablacim zaten sorusturma acilmis. Yasal olarak geregi neyse yapilir.

Sizin bu konuyu acma sebebiniz nedir? Doktora vurun kahpeye yaptirmak mi?

Su actiginiz konunun, doktorlara olan siddeti koruklemekten baska bir faydasini goremiyorum. Insanlarin da oyle doktorun sac teline hepiniz kurban olun falan da yazdgini sanmiyorum. Rica ederim ortaligi koruklemeyin. Yasal olarak geregi neyse zaten yapilacak, ortada bir ihmal davasi var. Ben burda sizin ustunuze dusen bir sey goremiyorum. Halki saglik personeline karsi kiskirtmanin bir alemi gercekten yok. Sizin hastaneyi tsla sopayla basarlarsa siz de pekala dayak yiyebilirsiniz, siddetten nasibinizi alabilirsiniz. Mune Mune

Nasıl yani doktor hatası yüzünden sizleridemi suçluyor insanlar?Kurunun yanında yasta yanar derler,neden şaşırdınız ki?

Bu arada olayı bilmiyorum biri anlatırsa sevinirim

Doktorun yaptığı affedilir bir şey değil ,neticede insanlar canını emanet ediyor.
Evet faşizan yorumlar ve cehaletin gazıyla ve özgüveniyle ırksal düşmanlık ülkede had safhada
Lakin bazı insanları da bu noktaya getiren çok şey yaşandı zamanında.
Katledilen öğretmenler,doktorlar,askerler...

Allah insanlara sağduyu nasip etsin bol bol.
Ülkenin gidişini hiç iyi görmüyorum.

Umarım o çocuk iyileşir ve bu kötülerle kendisi yaşayarak savaşır. Tek dileğim şu an için bu. İnsanlar çok kötü maalesef. Sanki babalarının uşakları da elektriklerini sularını kesiyorlar.
Aynı durumda olsalardı ne yaparlardı acaba böyle bir ihmal durumunda?

Ablacim zaten sorusturma acilmis. Yasal olarak geregi neyse yapilir.

Sizin bu konuyu acma sebebiniz nedir? Doktora vurun kahpeye yaptirmak mi?

Su actiginiz konunun, doktorlara olan siddeti koruklemekten baska bir faydasini goremiyorum. Insanlarin da oyle doktorun sac teline hepiniz kurban olun falan da yazdgini sanmiyorum. Rica ederim ortaligi koruklemeyin. Yasal olarak geregi neyse zaten yapilacak, ortada bir ihmal davasi var. Ben burda sizin ustunuze dusen bir sey goremiyorum. Halki saglik personeline karsi kiskirtmanin bir alemi gercekten yok. Sizin hastaneyi tsla sopayla basarlarsa siz de pekala dayak yiyebilirsiniz, siddetten nasibinizi alabilirsiniz. Mune Mune
İyide hastane basma olayları yok ki.
Sanmıyorum.da olacağını
Öyle anlaşılıyordu kapatsın konuyu nume elbette sadece insanlar neden bu denli ön yargılilar. Bende orada gurbetteyim memurum. Bilmiyorum orada olmasaydım nasıl düşünürdüm ama bu denli kindar olmazdim sanırım

Kula bela gelmez Hakk yazmadıkça,
Hakk bela yazmaz kul azmadıkça.

Ülkece başımıza daha çoook gelecek var ama biz yine akıllanmayız yine akıllanmayız.

Gayrimüslimlere karşı omuz omuza savaştığımız kardeşlerimizin kardeşlerine söylediği cümlelere bakın.

Allah bu ülkedeki çoğunluğa akıl fikir ve özellikle vicdan nasip etsin.

Sadece üzülüyorum.

İyide hastane basma olayları yok ki.
Sanmıyorum.da olacağını
Öyle anlaşılıyordu kapatsın konuyu nume elbette sadece insanlar neden bu denli ön yargılilar. Bende orada gurbetteyim memurum. Bilmiyorum orada olmasaydım nasıl düşünürdüm ama bu denli kindar olmazdim sanırım

Bakin ben Dogu Anadoluluyum, anneannem Turkmen, dedem Iran Azerisi bir kere olsun Dogulular da hayvan, pis, soyle boyle kafalarina bomba atalaim dokorun sac teline hepsini kurban edelim dendigini duymadim. Ne yuzume ne de sosyal mecralarda.

Hastane basma yok mu, doktorun kafasinda kaldirim tasi kirdilar?
5 yil oncesine kadar teror orgutu insanlari sindirmek icin ogretmen kadinlari kaciriyordu, tehdit ediyordu geri donun yoksa kaciririz, oldururuz diye.

Bunlari gecin, sizin bu konuyu acmaktaki amaciniz nedir, doktor burda insanlar saysin sovsun mu?
Yoksa Dogu Anadoluya olan onyargi mi? Oyleyse bile size ne, Dogulu degilim buraya tayin oldum demissiniz.

9 yaşındaki çocuğa şifa diliyorum, Rabbim inşaallah ailesine bağışlasın fakaaaat bu konu her yöne çekilir, kavga çıkar, ötekileştirme, meslek kötüleme, ırk, bölge ayrımcılığı, siyaset, din Allah ne verdiyse girişilir, sonra ben gelirim, gelmem iyi olmaz bir sürü kişiyi götürürüm, sonra gelsin zalim mune feryatları :KK14:

O yüzden ne yapıyoruz? Konuyu kapatıyoruz, anlayışınız için teşekkür ederim, iyi akşamlar hanımlaaaaarrr:KK25:

Back
X