- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
Çalıştığım hastanede bizzat şahit olduğum bir olay. Doktorun ihmali yüzünden komada olan bir çocuk daha 9 yasinda. Beyin kanamasi geçirirken ilgilenmedi saatlerce acilde tuttu. İhmalin daniskasi. Soruşturma açıldı zaten
Doktorumuz duygusal bir mesaj paylaşmış. Bilmem beni öldürecekler dogudayim flan fistik neyse konu bu değil. Gönderinin altina yapılan yorumlar
Oradakiler oksijen israfı bomba atsın devlet kurtulalım
Hain bile diyemem hayvanlar eşkıyalar
Doktorum tek bir saçın için oradakilerin hepsi kahrolsun gebersin
Bunların elektriğini suyunu keselim.
Nasıl insanlar olmuşuz. Nasıl anlamadan dinlemeden her şeye atiliyoruz. İçimizde ki nefreti kusuyoruz. Bir insanın doktor olması onun hatasız olması demek mi ?
Neden bir olayı her yönüyle dusunemiyoruz. Çok kirildim akşam akşam okuduklarıma yorumlara inanamiyorum hala
Doktorumuz duygusal bir mesaj paylaşmış. Bilmem beni öldürecekler dogudayim flan fistik neyse konu bu değil. Gönderinin altina yapılan yorumlar
Oradakiler oksijen israfı bomba atsın devlet kurtulalım
Hain bile diyemem hayvanlar eşkıyalar
Doktorum tek bir saçın için oradakilerin hepsi kahrolsun gebersin
Bunların elektriğini suyunu keselim.
Nasıl insanlar olmuşuz. Nasıl anlamadan dinlemeden her şeye atiliyoruz. İçimizde ki nefreti kusuyoruz. Bir insanın doktor olması onun hatasız olması demek mi ?
Neden bir olayı her yönüyle dusunemiyoruz. Çok kirildim akşam akşam okuduklarıma yorumlara inanamiyorum hala
Son düzenleme: