Bağırma diyorum yavrum avazı çıktığı kadar ağlıyo o sürekli beni suçluyo ben huzur kaçırıyorum ben evin düzenini bozuyorum ben böyle mi annelik yapıyorum. bizim için gece gündüz çalışıyor bana yaranamıyor ben nankörüm sürekli ben suçluyum o kadar bağırmasa zaten benim evladım ona buna ağlayan bi çocuk değil zaten kime naz yapacak. avazı çıktığı kadar bağırıyor.
kavga için sebep gerekmez 2 soru sormam üzerime yürümesine yeterli. sürekli oynadığı bi oyun var gece beraber oynadığı bi arkadaşı hadi oyuna gel ... da burda diye kadın ismi vermiş. beende o kadınla ortak olduklarını biliyorum kadını tanımıyorum ama söylemişti .. isimli biriyle oynadık hep birinci olduk falan diye. kadında bizimle aynı şehirdeymiş evlenmiş boşanmış bilmem nerde oturuyomuş ben nerde oturuyomuş dedim ilk evde falan diye dalga geçti skıştırınca şurdaymış evi dedi. bende siz oyunda böyle muhabbetler mi yapıyosunuz sabaha kadar neden çıkmadığın belli oldu oyundan dedim. ne diye kadının evini soruyosun dedim. ne varmış bunda ben kendş ellerimle evimin huzurunu bozuyomuşum
zaten evlilik denen bişey kalmadı da ne yapayım yani ?