bomboş ölü gibiyim

sessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
146
22
48
Hatay
Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mı hiç?
Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da elini tutamayacağını bilmek gibi,her an kapından içeri gülümseyerek gireceğini bekleyip ama aslında hiç gelemeyeceğini de bilmen gibi.

Ne zor şey değil mi ölmediğini bilmek, ama ölmüş gibi ulaşılmaz olması ... can yücel

ayrıldık ve ben çok kötüyüm.Ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum hiç bişey yapmak gelmiyor içimden bişey yiyemiyorum,biyere gidemiyorm bomboşum sanki uyuyorda uyanıp beni arayacak gibi hani ölürde inanmassın ya öyle.Ayrıldık biz çok şey yaşandı hiç tahmin edemeyeceğim şeyler yaptı.Aklım hayalim şaştı kötüyüm...

çok üzüldüm canım bu kadar 2nizde severken neden ayrıldınız bu kararı neden verdi bi suçun mu oldu sebebi nedir ayrılığınızın..

benim konularımdan haberin varmı bilmiyorum 4 aylık evliliğim bitti 5 aydır ailemin yanındayım.... 2 aylık hamileyken karnımda öldü bebeğm bunlar çok acı hala aşamadım tabiki bazı şeyleri ama sabrettim allaha sığınıyorum kimse seni teselli edemez sende allaha sığın sabret kötüleri düşün allah yardım ediyor inan bana ne kadar zor öyle iyi anlıyorum ki kötüyüm demek bile yetmiyor ama iyi olalalım onu yaradan allahımız varken bi kul için bu kadar heba olmak niye allahın yolunda heba ol ona sığın

Allah sabır versin çok üzüldüm. Haklısın böyle zamanlarda maneviyat çok önemli

çok üzüldüm canım allah sabır versin ondan başka sığınacak kimsemiz yok zaten.Neler neler unutuyoruz ne acılar çekiyoruz.... zaman...

şükür et.... zaman unutturmuyor ama alıştırıyor her şerde bi hayır vardır bunu zman geçince anlarız allah hepimizin yardımcısı olsun..

unutma senden degerlı baska kımse yok bu dunyada..ve en onemlısı allaha sıgın..
allah buyuk.. mevlananın sozunu hatırla...

herzaman aklına mevlanaın sozu getir...

mevlana der ki; bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz.
bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...edilen ah'lar bir zaman tutar.
çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna ama;
hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki..

bende suan acı cekıorum ve ılahı adalet elbet sonuc bulucaktır...

çok doğru ! herkes hak ettiği gibi yaşar.. sen can yakarsan, insanın hayalleriyle oynarsan öyle bi ödersin ki bedelini.. ben de zamanında can yaktım ordan biliyorum..

ağzına sağlık canım ne de güzel söylemişsin.............

unutursun için yana yana unutursun ölüm sana bana...tuz basıp kapanmayan yarana unutursun unutursun...
inan geçip gidiyor onsuz yaşayamam sanıyorsun ilk bir hafta göz yaşları sel ölü gibi 2. hafta arada tutan ağlama krizleri 3.hafta dışarı çıkmaya başlarsın gezdiğiniz yerlerden geçerken ağlamalar....daha neler neler...desen ayrılığın anatomisini yazarım sana...hepsi boşşş inan ki boş...geçen günlerine yazık üzülme değmez walla...şimdi kim sana söylese tam olarak anlayamayacaksın üzülmeye devam ediceksin...üzül üzül ama çok uzatmadan...hem göz yaşıya beklersen zaten dönmez hele ki ararsan onu bittin demektir..anlayacağın yerinde olsam hemen sevgili yaparım kendime dünya da umrumda olmaz....hayatını yaşa işine gücüne bak,ailenle zaman geçir dostlarınla ve hep gül giden yıllar gelmiyor çok pişman olursun...

...
Sabir..
Zaman ver kendine..

Paylastigin yaziyi okudugumda 2 ay oncesine gittim.
Ayrilali 1 ay olmustu daha. Benim tek istedigim onu kapimda tekrar gorebilmekti. Bi kere daha girsin su evden iceri diyordum. Son bir kez daha sarilayim.. Olmadi...
Zamanla alisiyor, duyarsizlasiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…