boncuk işinden masa örtüsü yaptımm

Kedersiz

canim kizim
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
21.176
141
423
img1195u.jpg

bacımm buna bayıldımmm yaa süperrr ellerine sağlıkkk canım
biliyorum yorucu oldu ama sonuç süper olmuşşş opuyorumnanaktan

bu masa örtüsünü kk da bir arkadaşa sattım bayanssulusmile

bu masa örtüsünden daha cok fıskosa benzemıs..hatta masa ortusuyle bı alakası olmamıs..dokdortgen yada kare olursa masa ıcın daha ıdeal olur. salın takımını kac paraya yaparsınız sattım dedıgınız ıcın fıyat almak ıstedım ellerınıze saglık

bu masa örtüsünden daha cok fıskosa benzemıs..hatta masa ortusuyle bı alakası olmamıs..dokdortgen yada kare olursa masa ıcın daha ıdeal olur. salın takımını kac paraya yaparsınız sattım dedıgınız ıcın fıyat almak ıstedım ellerınıze saglık
fiksok örttüsü olarakta kullanılabilir ama alan kişi masa örtüsü için aldı
canım 6 peçete vitrin takımı 60 tl
3lü sehpa 40 tl
yatak odası 50 tl

ben kendı masanız ıcn yaptıgınızı dusunmustum ..yanı doktorgen bır masa ortusu ıcın altıgen ortu olmamıs ona bınayen yaptım bu yorumu ama sızden ıstenen buysa ellerınze saglık...,

bu fıyatlar bıraz pahalı degılmı,bu işin piyasasını bılmıyorum ama pecete basına 10 lıra..cokmu zor yada ugrastırıcı.cahıllımı bagıslayın

ben kendı masanız ıcn yaptıgınızı dusunmustum ..yanı doktorgen bır masa ortusu ıcın altıgen ortu olmamıs ona bınayen yaptım bu yorumu ama sızden ıstenen buysa ellerınze saglık...,

bu fıyatlar bıraz pahalı degılmı,bu işin piyasasını bılmıyorum ama pecete basına 10 lıra..cokmu zor yada ugrastırıcı.cahıllımı bagıslayın
evet canım hem zor hemde maliyetli boncuklar çok pahalıı paketi 12 lira yarım kilosu 20 lira .e bunlarda sırf boncukla yapıldığı için baya bir boncuk giriyoo

anladım bıde bunları kasnakla yapıp uclarına boncuk eklıyorlar..kasnaktayken e tutkalla ıplıklerı yapıstırıyolar.. oda guzel oluyor cokta degısık..fıkır olur belkı sıze degısık..nette kasnaklı vıtrın dıye yazarsanız gorursunuz..resım eklemeyı bılseydım koyardım. sıze kolay gelsın

anladım bıde bunları kasnakla yapıp uclarına boncuk eklıyorlar..kasnaktayken e tutkalla ıplıklerı yapıstırıyolar.. oda guzel oluyor cokta degısık..fıkır olur belkı sıze degısık..nette kasnaklı vıtrın dıye yazarsanız gorursunuz..resım eklemeyı bılseydım koyardım. sıze kolay gelsın
saol canım ,bakacam şimdi goggldan merak ettim

el emeği göz nuru bayıldımm .ellerinize sağlık . ayrıca kutlarım çok sabırlısınız resmen iğneyle kuyu kazmak gibi bişey olsa gerek bence fiyatıda gayet uygun..

el emeği göz nuru bayıldımm .ellerinize sağlık . ayrıca kutlarım çok sabırlısınız resmen iğneyle kuyu kazmak gibi bişey olsa gerek bence fiyatıda gayet uygun..
teşekkür ederim canım .gerçekten sabır işi ne kadar zor olduğunu yapan bilir ..

masa için bence gayet güzel fiskosta bu şekilde boncuk işleri deseni göstermez.
fiyatları bence emeğe göre az bile sonuçta uğraştırıcı ve maliyeti yüksek bi model..

masa için bence gayet güzel fiskosta bu şekilde boncuk işleri deseni göstermez.
fiyatları bence emeğe göre az bile sonuçta uğraştırıcı ve maliyeti yüksek bi model..
beni anlıyan birilerin olması ne kadannn güzelll aklinialirimsmile

buda çok güzel olmuş diğer topiğini de gördüm onlarda çok güzel ama bu masa örtüsü daha yorucu olmuştur ama değişmiş güzel olmuş emeğinize sağlık.

Back
X