Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Boncuk kaynak yaptırdım..

burcineker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
14
0
36
Ankara
arkadaşlar uzun bir süre sonra boncuk yaptırmaya karar verdim ve süper oldu ve de çok uygun yaptırdım. bahçelievler 3. cadde Emre Polat Kuaförde 100 adetini 195 tl ye yaptırdım ve müthiş oldu kısa bir süreliğine kampanya yapmış sizede gönül rahatlığı ile tavsiye edebilrim :8::32:

Bende kaynak yaptıracam.Kaynaklarım elimde sadece taktıracak kuaför arıyorum.Seninki kaynak fiyatıyla beraber mi 195 lira tuttu.

100 tane sac ve yapımı 195 tuttu ama sacını felanda boyatmak yada boncukları kendi saç rengine uydurmak istersen ayrıca ucreti var ama oda çok yüksek fiyatlarda değil ben burayı bulmadan önce 7. caddede bir yere sordum 700 tl dedi sadece 100 boncuga ordan vazgeçtim ve burayı buldum burasıda gerçek saç kendi saçımdan daha güzel ve daha doğal duruyor

ben bugün gittim ve yarın yaptırcam ama süphelendim biraz cünkü gösterdiği saç bana pek doğalmış gibi gelmedi.. orda başka saçlar vardı onlara dokundum gerçek saç gibiydi.. ama takcağı saç biraz daha plastik gibi... bilmiyorum ne yapsam siparisini de verdim hazırlatcak yarın takılcak ama... dedim bunu bu saça fön cektik ondan böyle dedi... ben de yarın fön cekmeden bana bi gösterseniz dedim fön cekilmesi lazım diye geçiştirdi bilmiyorum ki iyi mi olur kötü mü ama taktırcam bakalım..... ve burçineker saçın fönsüzken de doğal görünüyor mu ? cünkü ben her zaman fön cekemeyebilirim... kuaför olur dedi ama bilmiyorum :44:

ben sabahları işe erken gittiğim için fönsüz kullanıyorum genellikle fönlü sac biraz daha gercek gözüküyor benim taktıgım saclarda plastik gibi geldi ama alkası yokmuş maşa bile yaptırdımm hatta bir kaç gün sonra gidip uçlara krepe balcam yaptıracam. akılana takılmasın adam çok kaliteli saç yapıyor. benim sacıma başlamadan önce bir saç daha yapıyordu mükemmel oldu oda

ben gittim saçımı da yaptırdım ama hiçç begenmedim haberiniz olsun.... taktığı saç çin saçı gerçek saç kalitesinde değil ve kendi saçınıza göre ağır duruyor çöküyor... bu benim değil başka bir kuaförün yorumu... takılan saçlar çin saçıymış ve ağır saçmış bu yüzden toplu toplu kalıyomuş.... ve yanlara takmadı sadece arkada... 150 tane taktırmama rağmen nasıl oldu da az görünüyo anlamıyorum... şakaklara da takması gerekiyormuş... saç başta bacaklarıma kadar uzunda ama sonra öyle bir kesti ki son hali omzumdan 15cm daha uzun oldu yani çok kısa.... bu kadar kısa beklemiyordum... ve kesim o kadar kötü ki uçları hiç doğal değil... ya bilmiyorum yani ucuz etin yahnisi böyle olur ama yine de para kolay kazanılmıyor... ben 750 tl falan veremezdim kaynağa ancak bu kadar verebilirdim ama hiç gerek yokmuş... 150 tanesi 270 lira tuttu... orda 195 yazıyor ama her halukarda boya parası alıyor... kesinlikle tavsiye etmiyorum.... kaynaklar hiç doğal görünmüyor ve baglayınca üstlerden belli oluyor.. benim kendi saçımla bütünlük sağlamadı, yeterince de uzun olmadı.. asık bir suratla paramı verip gittim... bence orda yaptırmayın

ayrıca kerantinler kesilip keratinin bittiği yerden boncuk takılması gerekiyormuş ama benim kafamda 2 cmlik keratinler var :s gerçekten cok garip.. insanlar neden işlerini iyi yapmıyorlar... keşke çıkartıp paramı geri alabilsem ama öyle birşey imkansız tabi... takmadan önce cok dogal görüncek demişti ve uzunluğu belime kadar olcaktı... benim için rahatsız etmesi falan önemli değil sadece görünüşü önemliydi .. ama görünüşü gerçekten kötü...yaptırcak olanlara gösterebilirim isterlerse... benim başıma geldi başkalarına gelmesin bari

Ya bende kaynaklarımı aldım.Ancak banada hiçte gerçek saç gibi görünmedi 250 tanesini 200 liraya satın aldım.Ama bana plastik gibi geldi.Söylediğimde aldığım kişi beni ikna eden konuşmalarda bulundu.Belki ben şüpheyle yaklaşıyorum diye düşünüyorum.Geçenlerde bir tutumını yıkadım.Sonra düzleştirici falan kullandım bi sorun çıkarmadı.Taktırırsam ve çok yapay durursa diye cesaret edemiyorum şu anda.

aslında onlar plastik değil çin saçı diye bişey... ve takınca aşağı çöküyoo toplu toplu duruyo... bilmiyorum ben begenmedim kendi saçımdakini... doğal görünmüyorlar... kaynak yaptıranlara baktım o kadar hepsinin saçı yumuşak ve uyum saglamış doğal görünmüş... benimki öyle olmadı... zaten kısa da oldu... sen kaynakları bahçelievlerdeki o yerden mi aldın ??

kusura bakmada bütün kuaförler birbirini kötüler bende orada dün boncuk kaynak yaptırdım benim saçım çok güzel oldu bende senin saçında bir problem vardır. isterseniz resmimi yükleyebilirim. Bende takılan saçları parisli cemile gösterdim ve bana saçın kaliteli oldugunu söyledi sen az para vermişsin ya ondan beğenmezsin eğer sen 700 - 800 ödeseydin eminim çok mutlu olurdun çok beğenirdinnn

ben gittim saçımı da yaptırdım ama hiçç begenmedim haberiniz olsun.... taktığı saç çin saçı gerçek saç kalitesinde değil ve kendi saçınıza göre ağır duruyor çöküyor... bu benim değil başka bir kuaförün yorumu... takılan saçlar çin saçıymış ve ağır saçmış bu yüzden toplu toplu kalıyomuş.... ve yanlara takmadı sadece arkada... 150 tane taktırmama rağmen nasıl oldu da az görünüyo anlamıyorum... şakaklara da takması gerekiyormuş... saç başta bacaklarıma kadar uzunda ama sonra öyle bir kesti ki son hali omzumdan 15cm daha uzun oldu yani çok kısa.... bu kadar kısa beklemiyordum... ve kesim o kadar kötü ki uçları hiç doğal değil... ya bilmiyorum yani ucuz etin yahnisi böyle olur ama yine de para kolay kazanılmıyor... ben 750 tl falan veremezdim kaynağa ancak bu kadar verebilirdim ama hiç gerek yokmuş... 150 tanesi 270 lira tuttu... orda 195 yazıyor ama her halukarda boya parası alıyor... kesinlikle tavsiye etmiyorum.... kaynaklar hiç doğal görünmüyor ve baglayınca üstlerden belli oluyor.. benim kendi saçımla bütünlük sağlamadı, yeterince de uzun olmadı.. asık bir suratla paramı verip gittim... bence orda yaptırmayın

adamın kullandığı çin saçı felan değil ben kullanıyorum hiçte sorun yaşamadım ve inanılmmazda doğal duruyor bence daha sonra gittiğin kuaför kötülemek için yapmıştır memnun değilsen git derdini anlat belki bir çözümü vardır nie bu kadar canını sıkıyorsun kii

Kızlar bendeki çin saçımı acaba henüz bir kuaföre göstermedim ama evde boyaladım boyandı.Bende kendi kendime diyorum uygun fiyata aldım diye içime sinmedi.Şimdi taktırıp taktırmama konusunda çok kararsız kaldım.ama herhalde deneyeceğim.Sonra içime sinmezse çıkarttırım.

kendin boyadıgına göre demekki çin saçı değil yoksa boyanmazki ya yanardı yada boya tutmazdı sen bence bir kaç tane kuaföre göster ona göre taktır parana yazık olmasın

çok üzüldüm durumuna gerçekten, daha önce benim de başıma geldiği için biliyorum ne demek olduğunu...

uzun zamandır kaynak saç kullandığım için bu konuda çok tecrübe edindim. kaynak yapımında kullanılan saçların kalitesi çok önemli. saç telinin bir yönü vardır, ve kafamızdaki saçların hepsi aynı yöndedir. fakat çinli bazı üreticiler, yönü karışık saçları kimyasal işlemlerden geçirip saçın yapısını bozarak aynı yöndeymiş gibi gösterip ucuza satıyorlar. bu saçların yönü karışık olduğu için, çabucak birbirine dolanabiliyorlar. bu yüzden kaynaklanan saçların "remy" yani hepsinin aynı yönde olması önemli.

ayrıca kaynak yapılan malzeme de çok önemli. halka kaynak kolay diye biçok kuaför halka kaynak yapıyorlar ama, halkalar metal olduğu için hareket ettikçe saçları keser ve derimize batıp tahriş eder. ayrıca dışardan bakınca görünüyorlar. keratin kaynak daha kaliteli ama içinde silikon yoksa tabi...

bunun için kaynak yaptırmadan önce iyice araştırmak gerekli...

bende 5 aydır kullanıyordum kaynak dün çıkardım,sizin söylediğiniz yerde yaptırmadım ama , aynen birkaç yoruma katılıyorum ,saçta ağırlık var , elektriklenme çok oluyor kendi saçınıza nazaran,150 adet takıldı sanki çok az takılmış gibiydi,keratinlerin kesilmesi gerektiğini bilmiyordum evet bendekilerde duruyordu,zaten ben hemen farkettim gerçek olmadığını tarifi zor ama anlaşılıyor ispatlayamadığım için kuaföre gidip ekşiyemedim başına:) fönse fön,maşa ise maşa boya ise boya hepsi oluyor , ama sakın 2-3 kez boyamayın benim kaynaklar yandı çıkarttım birdaha kullanamayacağım 350 tl vermiştim vede asıl önemli konu saçlarım azaldı , zaten seyrekti biliyorum ama benim hayatımda saçlarım bu kadar seyrek görünmemişti ,acaba yeniler mi çıkarmı yine , tekrar yaptıracaktım hatta sipariş verdim ama vazgeçeceğim sanırım,başka metotlar düşüneceğim

biryerde okumuştum boncuk kaynak yaptırıldığında saça uzun süreli zarar veriyor diye. birincisi metal halkalar sıkıştırıldığında saçı ezip kırıyormuş ve o iz bir daha düzelmiyor, yada saçlar o sıkışınca ezilen bölgeden kırılıyormuş. bir diğer zararı da saç köküne ağırlık yaptığı için zamanla kök yapısı deforme oluyormuş ve saçlar dökülüp aynı yerden tekrar saç çıkmıyormuş... boncukların sürekli gözükmesi bir yana verdiği zarar nedenden dolayı boncuk kaynağı söktürdükten sonra saçlar seyrek oluyormuş...

Back
X