Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Boncuk kaynak yaptırdım..

$19379_277956768648_689693648_3460769_4672860_n.webp $19379_277956783648_689693648_3460770_1806507_n.webp sizin için kaynak resimlerim

Ben 5 ay önce boncuk kaynak yaptırdım.ilk yaptırdığınız gün uyurken rahatsız oluyorsunuz.
Daha sonra ki günler aşağıya dogru iniyor ve batma olmuyor.Boncuk kaynak görsel olarak güzel fakat;ilerleyen aylarda ÇOK ZOR OLUYOR. benim saçlarım 2 ay sonra
birbirine dolaşmaya başladı,kendim açamadım veee doğruuuu kuaförümün yolunu tuttum...
inanırmısını saçlarımın yarısı gitti öğle dolaşmış ki anlatamam...eğer yaptıracaksanız yüzbinkere düşünün bence hatta yaptırmayın ...yazık oluyor o canım saçlara....:53:

küllenen bir konuyu yeniden alevlendirmek üzere burdayım kızlar :1: o zamandan bu zamana epey zaman geçmiş şimdi ne durumdasınız yaptırdıktan bikaç ay sonra neler oldu ve yaptırdığınızda rahatça tarayıp yıkayabildiniz mi hadi bilgilendirin beni :31:

Kızlar, iki ay önce Gaziosmanpaşa-Merkez'de bir kuaförde boncuk kaynak yaptırdım. Yani 2013 ağustos başında. 200 tane saçı 350 tl'ye taktılar, katlı kesim de yaptılar. Benim saçlarım dalgalı ama biraz seyrek ve ince telli. Benim asıl amacım, saçlarımın başımda hacimli durması, biraz da uzun görünmesiydi. Saçlarım normalde seyrek olduğu için uzatınca basık görünüyordu. Saç uzatamıyordum. Şu anda kaynaklarımdan çok memnunum. Diplerde boncukların etrafında ikinci ayın sonunda hafifçe dolaşma var ama yumuşak kıllı bir saç fırçasıyla diplerden hafifçe fırçalayınca tamamen olmasa da açılıyor. Gerçi pek de uğraşmadım açıkçası. Şu anda boncuklar (kendi saçım uzadığı için) bir santime yakın aşağı indi ama hala dışarıdan görünmüyorlar.
Bu arada size boncuk halkalarla ilgili bir detay aktarayım: Boncukların içi silikon kaplıdır. Böylece saça çok iyi tutunurlar, aşağı kaymazlar. Ayrıca metalin saçı kesip koparması riskini de en aza indirirler. Siz yine de kaynak yaptırırken boncukların içinin silikonlu olup olmadığına dikkat edin, sorun, hatta bence bir bakın bile. Bir de kendi saçınız düzse düz saç, dalgalıysa dalgalı saç, taktırmaya dikkat edin. Böylece başınızda çok daha doğal dururlar. Saçınız çok ince telliyse fazla kalın telli saç taktırmayın, dikkat edin. Çünkü yıkama esnasında kendi ince telli saçınız ıslanıp ağırlaşan kalın telli tutamı taşımakta güçlük çekebilir, kopma sayısı artabilir. :51:

küllenen bir konuyu yeniden alevlendirmek üzere burdayım kızlar :1: o zamandan bu zamana epey zaman geçmiş şimdi ne durumdasınız yaptırdıktan bikaç ay sonra neler oldu ve yaptırdığınızda rahatça tarayıp yıkayabildiniz mi hadi bilgilendirin beni :31:

Üç ay oldu neredeyse boncuk kaynak yaptıralı. Pek öyle bir dolaşma yok. Rahat rahat yıkayıp kurutabiliyorum, şekil verebiliyorum. Kendi saçım uzadığı için boncuklar bir santim civarı aşağı indiler ama hala rahatlıkla kullanıyorum. Belki bir ay sonra biraz daha aşağı inecekleri için açtırıp tekrar dibe taktırırım. Bu işlemi saçı taktırdığım yer 100 TL'ye yapıyor fakat ben Avcılar'da bu işi 40 TL'ye yapan bir yer buldum, oraya gideceğim.

Üç ay oldu neredeyse boncuk kaynak yaptıralı. Pek öyle bir dolaşma yok. Rahat rahat yıkayıp kurutabiliyorum, şekil verebiliyorum. Kendi saçım uzadığı için boncuklar bir santim civarı aşağı indiler ama hala rahatlıkla kullanıyorum. Belki bir ay sonra biraz daha aşağı inecekleri için açtırıp tekrar dibe taktırırım. Bu işlemi saçı taktırdığım yer 100 TL'ye yapıyor fakat ben Avcılar'da bu işi 40 TL'ye yapan bir yer buldum, oraya gideceğim.

cevap için teşekkürler canım
peki saç tipin nasıl senin benimki ince telli
o yüzden yaptırmaya çekiniyorum şekil filan vermeye kalksam boncuklar görünecekmiş gibime geliyor
çok kararsızım :31:
karar verene kadar da saçlarımı belime getirdim nerdeyse bu da var bi yandan :1:

cevap için teşekkürler canım
peki saç tipin nasıl senin benimki ince telli
o yüzden yaptırmaya çekiniyorum şekil filan vermeye kalksam boncuklar görünecekmiş gibime geliyor
çok kararsızım :31:
karar verene kadar da saçlarımı belime getirdim nerdeyse bu da var bi yandan :1:

Saçlarım ince telli. Avatarımdaki resim benim bir resmimin illüstrasyonudur. Yani avatardaki gibi ancak omzuma geliyor saçlarım. Buna rağmen üç aya yaklaşıyor, memnunum. Boncuklar dışarıdan henüz görünmüyorlar.
:))) Şiddetli rüzgar estiğinde saçlarımın arasından görünüyordur ama. Boncukların renklerini kendi saç rengine en yakın renkte seçmeye çalış.

Saçlarım ince telli. Avatarımdaki resim benim bir resmimin illüstrasyonudur. Yani avatardaki gibi ancak omzuma geliyor saçlarım. Buna rağmen üç aya yaklaşıyor, memnunum. Boncuklar dışarıdan henüz görünmüyorlar.
:))) Şiddetli rüzgar estiğinde saçlarımın arasından görünüyordur ama. Boncukların renklerini kendi saç rengine en yakın renkte seçmeye çalış.

gözüm öyle korktu ki gerek burda okuduğum gerekse dışardan duyduğum şeylerle
şuan dediğim gibi saçlarımın uzunluğu iyi belime geliyor nerdeyse
ama istediğim gibi değiller üstelik kırıklarım da var
bilemiyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı
bu arada ben ist da da değilim senin gittiğin yer iyi bi yer galiba canım ya
neyse biraz daha düşünsem iyi olacak çok kararsızım

Ankara'da çok yer gezip kaynak yaptırmış biri olarak Bahçelievler'deki Emre Polat kuaför, karşılaştığım en iyi kaynak takan kuafördür. Saçı ondan almanız gerekmez, alır götürür taktırırsınız, 150 taneye 150tl alır.Saç kendindense fiyat artar. Ben taktığı saçın kalitesini tartışmam fakat Emre Polat kaliteli iş yapar hakkını yiyemem. O kadar çok yere kaynak taktırdım ki.. aradaki farkı gayet açık anlayabiliyosunuz..

Gelelim benim durumuma, her ne kadar kuaförünüz çok iyi kaynak taksa da, boncuk kaynak zaman içerisinde saçınıza büyük hasar veriyor. Yeni kullanmaya başlayanlar 1 yıldan önce bu zararı anlayamaz. Saçlarınızın kaynaktan önceki ve sonraki halini değerlendirirseniz yıllar içinde, aradaki farkı anlarsınız. Saçları kopartıp, köklerini zayıflatarak döker. Kaynak takılmayan bölge ile takılan bölge arasındaki farkı bariz görebiliyorum. O nedenle çıtçıta dönmeye karar verdim.

Bir ayrıntı daha. Kaynaktan önce 1,5 yıl çıtçıt kullandım, o arada bakımlarla saçlarımı belime kadar uzattım. Siyaha boyattım sarıya döndüm vs saçlarım yandı ve çıtçıtla uğraşmamak için kaynak yaptırdım. 2 yıldan fazladır kaynak kullanıyorum ve saçlarımda uzama yok. dökülme çok. Çıtçıtla uzayan saçlarım, kaynakla çok geriye gitti. Ama bunda kuaförün bir hatası yok, kaynağın doğası bu..

canım ya saçını çok merak ettim foto varsa ekleyebilir misin
açık ve atkuyruğu halini
bu arada güle güle kullan..

Son düzenleme:
Ben de yaptırdım saclarımın yarısı elimde kaldı. Önce kafa derine batıyorlar gece rahatsız ediyor sonra alışıyorsun ama sac diplerin belli bir süre sonra yumak olmaya baslıyor. Çünkü dökülen saçlar gidemedigi için. Sonrada boncuk kaynakların içi silikonlu olmazsa saçlarını da koparıyor. silikonlu olursa da saçtan kayıp düşüyor. Yani en güzeli kısa bile olsa dogal saçın.

arkadaşlar,

sizin tavsiyeniz üzere bahçelievler Emre Polat kuaföre boncuk kaynak yaptırdım. Tavsiye eden arkadaşa çok teşşekür ederim saçlarım gür ve uzun oldu.. muhteşem bir görüntü...

saçına boncuk kaynak yaptıran var mı?saçıma boncuk kaynak yaptırmak istiyorum.ama çekincelerim var,ya sırıtırsa,ya uyuken canım acırsa,yaa yazılanlar gibi birbirine karışırsa:(
memnun olmayan var mı?

Back
X