- Konu Sahibi burcineker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küllenen bir konuyu yeniden alevlendirmek üzere burdayım kızlaro zamandan bu zamana epey zaman geçmiş şimdi ne durumdasınız yaptırdıktan bikaç ay sonra neler oldu ve yaptırdığınızda rahatça tarayıp yıkayabildiniz mi hadi bilgilendirin beni
![]()
Üç ay oldu neredeyse boncuk kaynak yaptıralı. Pek öyle bir dolaşma yok. Rahat rahat yıkayıp kurutabiliyorum, şekil verebiliyorum. Kendi saçım uzadığı için boncuklar bir santim civarı aşağı indiler ama hala rahatlıkla kullanıyorum. Belki bir ay sonra biraz daha aşağı inecekleri için açtırıp tekrar dibe taktırırım. Bu işlemi saçı taktırdığım yer 100 TL'ye yapıyor fakat ben Avcılar'da bu işi 40 TL'ye yapan bir yer buldum, oraya gideceğim.
cevap için teşekkürler canım
peki saç tipin nasıl senin benimki ince telli
o yüzden yaptırmaya çekiniyorum şekil filan vermeye kalksam boncuklar görünecekmiş gibime geliyor
çok kararsızım
karar verene kadar da saçlarımı belime getirdim nerdeyse bu da var bi yandan![]()
Saçlarım ince telli. Avatarımdaki resim benim bir resmimin illüstrasyonudur. Yani avatardaki gibi ancak omzuma geliyor saçlarım. Buna rağmen üç aya yaklaşıyor, memnunum. Boncuklar dışarıdan henüz görünmüyorlar.
:))) Şiddetli rüzgar estiğinde saçlarımın arasından görünüyordur ama. Boncukların renklerini kendi saç rengine en yakın renkte seçmeye çalış.