boncuktan salon takımı örnegiii:)

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
merhaba ksılar bunu mardinden 3 parça halinde aldımm çok begenmiştim.annemde bayıldıı inanınnn kulanınca çok şık ve güzel duruyorr..boncuk oldugu içinde parlıyorrr..tabii annemmm dantel yapmadan acaip anladıgı için bunun tüm takımınıı oturup yaptı ve süper olduu...NıLBERA arkadaş albüm bölümüne koymuştuu farklı bi boncuktan yapımınııı onun için koycammmm sizede belki fikir olur kıslar:)onca dantelim var bi bunu kullancam aralarından:)bide hazırları:)annem duymasın bunlarııı tabi:)

Son düzenleme:
kıslar resimler pek bi büyük oldu ama model böle daha bi iyi anlaşılıyo:):):):):)

canim anneciginin ellerine emgine saglikopuyorumnanaktan
güle güle iyi günlerde kullan canimopuyorumnanaktan

canım benim çok güzel güle güle kullan inşallah anneciğininde ellerine sağlık dert görmesin inşallahopuyorumnanaktan​

aaa hani resim :((
bende kendım işlemıstım belki modelı aynıdır.. işledım ama canım cıktı 4 ayım buna gitti..
4parca yapmıstım ben.. bi yemek masasına bi orta sehpaya 2 parca buyuk kare ile 2de kucuk zigon ve tv unıtesının ustune koymaya işlemıstım..
işlemek isteyene Allah sabır versın demek istiyorum..

begenmenize sevindim kıslarr..benn bi orta sehba ikide küçük halini satın almıştım mardinden..malatyada oturyorum eve getirdigimde kullanınca çok güzel duruyorduu tabiii eksikk diye annem tamamladıı gerçektenn sabır işi,:)

aaa hani resim :((
bende kendım işlemıstım belki modelı aynıdır.. işledım ama canım cıktı 4 ayım buna gitti..
4parca yapmıstım ben.. bi yemek masasına bi orta sehpaya 2 parca buyuk kare ile 2de kucuk zigon ve tv unıtesının ustune koymaya işlemıstım..
işlemek isteyene Allah sabır versın demek istiyorum..

cnm resimler gözüküyorr bbelkii baktıgın anda çıkmamış olabilirrr..a.s.

canım ya bende yapmak istiyorum mardinde nereden aldın bende diyarbakırda oturuyorum model amaçlıda olsa gidip almak istiyorum bana aldığın yeri söylermisin?

cnm resimler gözüküyorr bbelkii baktıgın anda çıkmamış olabilirrr..a.s.
ayy canım sımdı gordum tamam az önce siteden dustum bi sorun oldu sanırım o anda goremedım ...
el emegi göz nuru bunlar inankı el becerini işlerken bi yandan sabrınıda işliyorsun yani..
çok guzel canım Allah iyi gunlerde kullandırmayı nasip etsın.. :Saruboceq:
benım işledigiğim modeli farklı bi bohcadan ornek çıkartmıstım :)) model bulamayınca eskı kanavice bohcalar çok işime yaradı :))
tam net resmını bulabılırsem eklerım buraya.. bende bi arkadasımdan gormustum heves edip yapmıstım :))

canım ya bende yapmak istiyorum mardinde nereden aldın bende diyarbakırda oturuyorum model amaçlıda olsa gidip almak istiyorum bana aldığın yeri söylermisin?

cnmm mardinde sıla dizisinin çekildigi kültür evinde satılıyorr ordaaa istedigin şekilde alabilirsinn:):):)alamassanda ekledigim resimlerde gayet açık cnmmm nilbera arkadaşınnnn albümlerindede bunun yapılış şeklini tek tek ayrıntılı şekildeeeee yapmış:):):)

ayy canım sımdı gordum tamam az önce siteden dustum bi sorun oldu sanırım o anda goremedım ...
el emegi göz nuru bunlar inankı el becerini işlerken bi yandan sabrınıda işliyorsun yani..
çok guzel canım Allah iyi gunlerde kullandırmayı nasip etsın.. :Saruboceq:
benım işledigiğim modeli farklı bi bohcadan ornek çıkartmıstım :)) model bulamayınca eskı kanavice bohcalar çok işime yaradı :))
tam net resmını bulabılırsem eklerım buraya.. bende bi arkadasımdan gormustum heves edip yapmıstım :))

cnmmm valla sabır işii benim bunu yapcak kadar sabrım yok..eminim senin yaptıgında çok güzeldir el emegi göz nuru var sonuçta:):):)

harika olmuşlar alkisalkisalkis
anneciğinin ellerine emeğine sağlık a.s.
ben motif motif duran modeli nette görmüştüm çok hoşuma gitmişti kopyaladım ama yapılışı nasıl bilmiyorum
ama uğraşam tabi çünkü çok beğendim boncuklu modelleri
canım motifli olanı tarif edermisin yapılışını :1hug:

harika olmuşlar alkisalkisalkis
anneciğinin ellerine emeğine sağlık a.s.
ben motif motif duran modeli nette görmüştüm çok hoşuma gitmişti kopyaladım ama yapılışı nasıl bilmiyorum
ama uğraşam tabi çünkü çok beğendim boncuklu modelleri
canım motifli olanı tarif edermisin yapılışını :1hug:

ayyyyy cnmmm begendigine sevindim :)ama annem yaptıgı içinnn nsl yapılıyor düzgünce anlatamam:)anlatsam kafan iyicene karışır:):):):)
NıLBERA arkadaşınnn albümünde detaylı anlatımı var cnmmm oraya bakarsann çok iyi anlatmış:):):)

Son düzenleme:
bunun bı benzerını banada hedıye yapmıslardı ceyızıme koydum. koyu mobılyanın ustunde gercekten cokkk sık duruyo

Back
X