bonus kredi kartı yardım

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
bu sabah msj geldi bankadan kullanım sırasında kopyalama riksine karşı güvenliğiniz için kartınız kapatılıp yenilenecektir diye ? bende aradım 444 0 333 kayıp çalıntı bölümünü ve dedim ne iş ? . neden oldugunu bilmiyorlar ama yenilemeyi kabul ediyormusunuz dedi evt dedim IBAN değişip tekrar adresime gönderilecekmiş. ve bende internet şubesine giriş yapıp baktım kredi kartlarım kısmında kayıtlı kartınız bulunmamaktadır diyor..

böyle bşey başına gelen varmı.. limitl felan bi sıkıntı yok harcama olmamış ama ben öyle zırt pırt kartla alışveriş yapmam kı oda markette migrosta felan arada :S:S:S

Eneeee ben hiç böyle düşünmemitim :) kart dönem borcunu benden düzenli ödeyen bi müşterileri daha yoktur.. Hiç para kazandırmıyrum diyemi acep kapadılar yeniliyolar vay çakallara bak yaaa

Kart basim ucreti almak icin yapilan bir uygulama degil bu. Bende calistim 6 yil bi bankanin sahtecilik ve calinti bolumunde. Sizin alisveris yaptiginiz , kartinizi kullandiginiz internet sitesi ya da atm de bir kopyalama olayi meydana geldiyse eger , size de sahte islem gelmesin diye guvenlik geregi kapatilir kartlar. Neden ve nereden oldugu soylenmez cunku kanunlar cercevesinde yasaktir. Ayrica cok cok iyj firmalarda da sadece 1 calisan yuzunden yasanan boyle olaylar olmustur. Firma dolandirici yada sahtekar degildir ve onu da korumak gerekir. Bir dukkaninizda kasiyer para calsa size de hirsiz denmesi gibi bi durum.
Kisacasi bankalar herzaman musteri kaziklama derdinde degildir, sizi korumak icin de calisirlar 😉

burası küçük bi yer ilçede sadece iki tane garanti atm var ... internet alısverişi deseniz trendyol markafoni gittigidiyor gibi güvenli sitelerden bi kaçkere alışveriş yapmıstım o kadar :/ atm ye de bi kere telno değiştirmek güncelleştirmek için kartı kullamısım zaten o günden hemen sonra aramaya başkadılar evi ama geri dönmedim b türlü... sanırım atm de oldu kücük bi yer ve şaşkınım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…