Doğuma Hazırlık bora mi ayaz mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

izmirizmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
65
7
48
Arkadaslar ben isim konusunda daha net degilim:KK43:dedemizin adi halil. Bu ismi koyacagiz Buna ek olarak sizce bora mi ayaz ki daha iyi. Karizmatik modern bi isim olsun istiyorum. Gerci anlamlari da biraz korkutuyor beni. Fikirlerinize ihtiyacim var.

Son düzenleme:
Arkadaslar 3 hafta sonra bi oglum olacak ama ben isim konusunda jala daha net degilim:( sizce bora mi ayaz ki daha iyi. Karizmatik modern bi isim olsun istiyorum. Gerci anlamlari da biraz korkutuyor beni. Fikirlerinize ihtiyacim var.

ikiside güzel kaan, kayra bu isimleride çok severim rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş. :) ayağınııı sür bize gelsin bir bebiş :emir_bebek::emir_bebek::1::1:

Allah im olmayanlarin isteyenlerin hepsine versin ins. Bynozdmr arkadasim. Cevaplariniz icin tsk ederim. Dusune dusune bi kaldim aylardir. Hala daha bi karar veremedim. Babasi da bana birakti ama o da bpra dan yana gibi

Allah im olmayanlarin isteyenlerin hepsine versin ins. Bynozdmr arkadasim. Cevaplariniz icin tsk ederim. Dusune dusune bi kaldim aylardir. Hala daha bi karar veremedim. Babasi da bana birakti ama o da bpra dan yana gibi[/QUOTE

amin inş. hakkımızda hayırlısı olsun çift isim tercih ediyorlar genelde artık benım kızım ya da oğlum olur sa çift istiyorum hani biri modernse biri kur-anda geçen gibi bazı arkadaşlrımda böyle koydu hatice erva ,ahmet kayra , ali kaan gibi sağlıklı olsunlarda isim konur ya takılma daha 3 haftan var :1::1::1:

ayazı çooooooook severim ama artık çok sık duymaya başladık yinede çok seviyorum ayaz çok güzel:16::16:

Bana da ayaz biraz daha baskin geliyor İns ne karar verirsem oglum da seve seve kullanir ismini

ikisi de güzel isimler,
aslında Poyraz'ı da koyabilirsiniz seçenekleriniz arasına,içerik olarak çok benziyo söyledikleirinize^^

benim oğlum olsaydı kesinlikle AYAZ koyardım.bizde çok düşünmüştük bu ismi ama bizim bebiş kızmış.

ikisi arasında ayaz daha iyi ,benimde oğlum var ben ismini emir yada doruk istiyordum babası mert istedi onu koyduk iyikide mert olmuş:)

Ayaz olsun :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

ayaz ı tek geçerim :) ben de ayaz için eşimi ikna etmeye çalışıyordum eşim oğlan soğuk olur diyordu. neyse ki bebiş kız çıktı :)

Ben Bora diyorum.. Ama oğlum olursa poyraz koyucam, doruk da güzel.. Ayaz ıh ıh pek güzel değil soğuk bi isim.

Ben de dedigim gibi soguklugundan korkyrm. Bora nin da biraz maneviyati var esim ve benim icin. ikimizin isminin birlesimi gibi oluyor

Gercekten cok zormus arkadasim. Ama benim icin en onemli olan ilerde oglumun ismini seve seve kullanmasi.

Back
X