Borç Ödeme Günlüğü-01.04.2024

Baya bir gelişme oldu. Bu bırçlarla bu gelen faizlerle başa çıkamayacagınızı anladık eimzisatılıga cıkarmıstık. Kızımın bakımı sıklaşınca acele ile satmak zorunda kaldık. Evimiz malesef ederimden cok cok altına satıldı bir kısmı ile eşime ticari plaka ve araç alındı. Suan ufak bir sorunda hemen kızımızın yanına gidebilir. Gün içi boşluk kaldı o saatlerde kendi ustalık işini yapabilir.
Yarın satıs verecegiz. Benim üstüme olan tüm borçlarda kapanacak. 1 sene evimde kira vermeden oturacagım sonra kiraya cıkacagım. Bu sürecim birkim olarak devam edecek. En dibi gördük. Hastanede kızıma bir cubuk kraker bile alamadıgım günleri gördüm bu sebeple çok çok dikkat ederek ilk önce kenara sağlık parası, sonra da
ev peşinatı birktirmek istiyorum. Bakalım hayat neler getirecek

Baya bir gelişme oldu. Bu bırçlarla bu gelen faizlerle başa çıkamayacagınızı anladık eimzisatılıga cıkarmıstık. Kızımın bakımı sıklaşınca acele ile satmak zorunda kaldık. Evimiz malesef ederimden cok cok altına satıldı bir kısmı ile eşime ticari plaka ve araç alındı. Suan ufak bir sorunda hemen kızımızın yanına gidebilir. Gün içi boşluk kaldı o saatlerde kendi ustalık işini yapabilir.
Yarın satıs verecegiz. Benim üstüme olan tüm borçlarda kapanacak. 1 sene evimde kira vermeden oturacagım sonra kiraya cıkacagım. Bu sürecim birkim olarak devam edecek. En dibi gördük. Hastanede kızıma bir cubuk kraker bile alamadıgım günleri gördüm bu sebeple çok çok dikkat ederek ilk önce kenara sağlık parası, sonra da
ev peşinatı birktirmek istiyorum. Bakalım hayat neler getirecek
Düşmez kalkmaz bir Allah, bazen çok zor günlerden geçiyoruz...
Bazen de çok rahat günlerimizde yaşadığımız bolluk ve rahatı fark etmeden yaşıyoruz.
Size ailenizle kızınızla rahat stressiz güzel bir hayat diliyorum..
Son durumunuzu merak ettim, feraha çıktınız mı konu sahibi? :KK200:

Düşmez kalkmaz bir Allah, bazen çok zor günlerden geçiyoruz...
Bazen de çok rahat günlerimizde yaşadığımız bolluk ve rahatı fark etmeden yaşıyoruz.
Size ailenizle kızınızla rahat stressiz güzel bir hayat diliyorum..
Son durumunuzu merak ettim, feraha çıktınız mı konu sahibi? :KK200:
Merhabalar,
Gerçekten insanoğlu ne zaman ne yaşayacagı hiç belli olmuyormuş

En son evi satıp benim çok acil borçlarımı kapatmıştık. Eşime daha iyi iş için yatırım yapıldı çokşükür daha düzenli kazanmaya başladı. Tabi ki hala borçlarımız var ama odemeye gayret gösteriyoruz.

Kızımın bir ameliyatı daha var haber bekliyoruz bakalım.

Son durumumuzu da yazıp bundan sonra burayı günlük olarak düzenli bir şekilde devam ettirmek istiyorum.
Son süreçlerimde anladım ki hastane ortamlarında zorda kalan, isteyemeyen yüzlerce aile var. Allah bir daha o maddi sıkıntının içine düşürmesin inşallah.
Şuan 1 200 bin borcum var kadar borcum var aslında bu kadar olmazdı ama malesef aldıgımız ticari arac bozulunca 300 bin kadar masraf yaptık eksiye düştük bu aydan sonra toparlayacagız.

Yine her hafta cuma günü gelir giderimi yazarak ilerlemiş olmayı düşünüyorum. Kağıda yazıya dökmeden boşlukta kalıp odaklanamıyorum.

Şuan ödemem gereken 17 kalem borcum var, az-çok kimi kredi kimi kredi kartı kimi eksi hesap.
En az olana min ödeme yapıp en cok faiz yükleyene en çok ödemeyi yapmaya çalışıyorum.
Bir de eminevime girdim 300 bin tl lik araç için. Ekim ayında teslimatım var onu da taksit ödediğim için borcun içine dahil ettim.
17 kalemin hepsini yazıp karıştırmak istemiyorum. Gelirlerimiz ise;

1) Benim maaşım
2) Eşimin ticari aracından gelen ödeme
3) eşimin haftalık olarak aldığı maaş
4) haftalık borsada bir miktar tutabilirsem oradan gelen ufak tefek miktarlar.

Giderler;
1) Faturalar
2) Ticari aracın mazot-arıza-bakım-muhasebe vb
3) medikal malzeme
4) Dısarıda yemek vb
5) Borç ödeme
6) Market pazar vb

Merhabalar,
Gerçekten insanoğlu ne zaman ne yaşayacagı hiç belli olmuyormuş

En son evi satıp benim çok acil borçlarımı kapatmıştık. Eşime daha iyi iş için yatırım yapıldı çokşükür daha düzenli kazanmaya başladı. Tabi ki hala borçlarımız var ama odemeye gayret gösteriyoruz.

Kızımın bir ameliyatı daha var haber bekliyoruz bakalım.

Yeni adımlarınız hayırlı olsun...
Alt mesajda gördüm araç masrafı kötü olmuş, eski bi araba mıydı da o kadar çok masraf çıkarttı merak ettim?
Sürekli masraf çıkaracak bir şeyse değiştirmek daha iyi olur belki

Yeni adımlarınız hayırlı olsun...
Alt mesajda gördüm araç masrafı kötü olmuş, eski bi araba mıydı da o kadar çok masraf çıkarttı merak ettim?
Sürekli masraf çıkaracak bir şeyse değiştirmek daha iyi olur belki
Teşkkür ederim inşallah hayırlara vesile olsun.
Araç ticari, eşimin iş yaptığı araç malesef km yüksek oldugundan sık sık byuk arızalar cıkarıyor. Biraz birikim yapıp model yükseltmeyi düşünüyoruz biz de.

Back
X