- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
Arkadaşıma borc para verdım nasıl ıstıyebılırım.
Guncelleme:hala vermedı
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanlarda Allah korkusu kalmamış geceleri nasıl rahat uyuyorlar acaba![]()
Bıraktım peşini be yapayım. Helal etmiyorum gerisi ona kalmışAy cok gicik. Biraktiniz mi pesini yoksa ee bak 3 kurusuma kalmissiin gibi bir sey dediniz mi
Ay bilsemInsanlarda Allah korkusu kalmamış geceleri nasıl rahat uyuyorlar acaba![]()
Neyse ne kadar verdiniz bilmiyorum ama guvenilmez ve potensiyel olarak sizi arkadan vurabilecek olan bi insani hayatinizdan cikarma bedeli olarak dusunebilirsiniz.Bıraktım peşini be yapayım. Helal etmiyorum gerisi ona kalmış
Kendi paranızı istemeniz neden ayıp oluyor?Acık bır dılle isteyemem ayıp olur
Biraz elim sıkıştı bana olan borcunu verirmisin deseneArkadaşıma borc para verdım nasıl ıstıyebılırım.
Borç vereli bir gün oldu, artık kaygılanabilirsiniz.Arkadaşıma borc para verdım nasıl ıstıyebılırım.
Askeri maaşsa eşiniz askeri personel ve nispeten güzel bir geliriniz var demektir. Sizinki asgari sanırım.Ya bir gün oldu öğlen verdım ama aksam aynı yerde gene karsılastık vermesini beklerdim. Az bır mıktar veremeyecek kadar degıl. İnanın esim askeri ucretke calısıyo
Bir bahaneyle isteyin mesela çok borcum var ödeyemezsem haciz gelcek diyin isteyinAcık bır dılle isteyemem ayıp olur