Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neyse ne kadar verdiniz bilmiyorum ama guvenilmez ve potensiyel olarak sizi arkadan vurabilecek olan bi insani hayatinizdan cikarma bedeli olarak dusunebilirsiniz.
Kendi paranızı istemeniz neden ayıp oluyor?
Hibe değil adı üstünde borç vermişsiniz.
"Sana verdiğim şu miktarı geri ödemediğini hatırlatmak istedim,bir an önce verirsen sevinirim"diye mesaj atabilir hatta kendisine söyleyebilirsiniz.
Borcu alıp geri ödemeyen ayıp etmiyor siz mi ayıp etmiş oluyorsunuz isteyince.
Ya bir gün oldu öğlen verdım ama aksam aynı yerde gene karsılastık vermesini beklerdim. Az bır mıktar veremeyecek kadar degıl. İnanın esim askeri ucretke calısıyo
Askeri maaşsa eşiniz askeri personel ve nispeten güzel bir geliriniz var demektir. Sizinki asgari sanırım.
Durumunuz yoksa niye verdiniz? Borç dediğin sabah verip öğlen karşılasınca hadi geri ver denmez ki?