borç para

visnereceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
77
48
88
Merhaba arkadaşlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var bu aralar biraz paraya ihtiyacım var ve bunu arkadasimla dertlesirken ona soylemistim arkadasim erkek ama sevgilim değil o da ne kadar lazimsa söyle ben veriyim dedi bende yok felan dedim o da beni uzuyorsun ben senin gercek arkadasin degilmiyim sen olsan vermezmiydin dedi verirdim dedim sen o zaman beni arkadasin olarak gormuyosun uzuyosun beni dedi ama almaya utanıyorum bir de erkek olunca beni yanlış anlar para yiyen bir kiz gibi dusunur diye korkuyorum sizce neyapmaliyim aliyim mi almayim mi ?

bulabileceğin başka biryer varsa ondan al bence. ailenden falan istesen olmaz mı

Malesef nasil desem öyle istediğim zaman para veren bir aileye sahip değilim mesela birşey aldircaklar ya artan parayi kurusuna kadar hesaplarlar

Biz nasıl yorum yapalım ki buna? Arkadaşlık ilişkisine bağlı bir durum. Kendini onun yerine koy, paran olsa ve onun ihtiyacı olsa verir misin vermez misin? Cevap burada.

yıllar önce benzer bir durumu ben de yaşamıştım
ama benim gerçekten çok çok iyi arkadaşımdı
ben de kabul etmek istememiştim ama o ısrar edip vermişti
ne benden birşey bekledi, ne hatırlattı, ne andı
taaa ki ben ona parayı geri ödeyinceye kadar o konuda tek söz etmedi

fakat bir kez daha yazayım o benim uzun süredir çok çok samimi arkadaşımdı
ki ben bir erkekle bir kadının arkadaş olabileceğine çok inanmam, iki taraftan biri bir şey hissediyordur genelde

ama bizimki gerçekten bir istisnaydı,
hala iyi arkadaşız, ailece de görüşüyoruz, o iyiliği de hiç unutmuyorum

Arkadaslik derecenize bagli.

Sizi yanlis anlayacak kadar arkadaş ve samimi değilseniz istemeyin. Ama birbirinizi bilen taniyan bir eli sendelediginizde sizi tutmaya hazir olan bir arkadassa lafi bile olmaz

Cok iyi bir arkadastir ama ben oyle borc almaya alışık insan değilimdir o benden borc istese elimde varsa kesinlikle veririm

Aldığınız parayı nerede kullanacaksınız?
Ne kadar borç alacaksınız?
Ne zaman geri ödeyeceksiniz?
Nerden kazanıp geri ödeyeceksiniz?

Cevaba göre alın ya da almayın diyeceğim :)

Aldığınız parayı nerede kullanacaksınız?
Ne kadar borç alacaksınız?
Ne zaman geri ödeyeceksiniz?
Nerden kazanıp geri ödeyeceksiniz?

Cevaba göre alın ya da almayın diyeceğim :)
Aldığınız parayı nerede kullanacaksınız?ona ihtiyaç diyeyim.
Ne kadar borç alacaksınız?100 yada 150
Ne zaman geri ödeyeceksiniz? En yakın zamanda tam tarih veremem
Nerden kazanıp geri ödeyeceksiniz? Bir ise girebilirsem insallah oyle

Almayın

al tabi ki. paran olunca ödersin. abartılacak bir konu değil, saçma saçma şeyler düşünmeyelim lütfen=)

sen o arkadaşına üç kuruş borç para verdin diye üç beş gün sonra onu yatağa atmaya çalışır mıydın? =) böyle hastalıklı bir kafa mı var allah aşkına? =) gerçi türk erkeğinin kafası hastalıklıdır ama olsun, hastalıklı kafalar böyle böyle kırılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…