borc ve kredi

eylulvakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
47
24
18
slm kizlar. 22 yasindayim ve bu ay ogrenim kredisi geri odemem basliyor ve ayriyeten aylik 60 tl telefon taksidim var. asgari ucretle calisiyorum. Sizce bankadan 5 bin tl kredi cekip borclarimi kapatip bankaya aylik 450 taksit odemek mi mantikli yoksa her ay ogrenim kredisi telefon taksidi vs borclarimi tek tek mi odemek mantikli. Ayrica evin fatura ve alisverisi benim ustumde. fikirlerinize ihtiyacim var

Krediye bulasma bence
Bu bölüme borcum var bittim diye yazmaya başlarsın borç borçla kapanmaz canım benden tavsiye çok zorlanırsin

Açık konuşalım asgari ücretle bunların hepsinin üstünden kalkabilir misiniz? ÖğrenIm kredisi zaten maalesef çok tutar. Aileniz ev masrafını üzerinizden çekemez mi?

Bence borcu borçla kapatma yavaş yavaş ödersin biter en azından biri önce biter falan rahatlarsın

sakın yapma ben bu hataya düştüm ve cok sıkıntı çektim. borç borçla kapanmıyor .. bence yavaş yavaş ödemeye bak..

ogrenim kredisi geri odemeleri 3 ayda bir yapilir ve geciktirseniz de geciktirdiginiz gun kadar faiz odersiniz. her turlu banka kredisi faizinden az odersiniz. O nedenle devlet kredisini elinize para gectikce odeyin, cok da dert etmeyin. sik sik af geliyor zaten..

Borcu borçla ödemek mantıksız. Madem çalışıyorsunuz idare ederek kapatabilirsiniz

Ömrü öğrenim kredisi ödemekle geçmiş biri olarak asla borçla borç kapanmaz bunu bil. Banka sana o krediyi bedavaya vermiyor. Zaten öğrenim kredisi faizli banka faiziyle borcun ana parasından çok faiz ödersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…