Borcumu istemeli miyim?

Kurcalamayin.

Evlenmissiniz ustelik hamilesiniz.

Esiniz duyar evinizin huzuru kacarsa 1500 tl verseniz de gelmez o huzur geri.

Unutun gitsin. Dogacak cocugumun sadakasi olsun diye dusunun.

Öncelikle bence takibi bırakın o kişiyi.
Eşiniz bunu duyduğunda da muhtemelen sıkıntı çıkar.
O kişinin açısından bakıyorum ; istedin parayi, vermedi. Çünkü umru değil. Umrumda olsa çoktan verirdi. Ee umrunda değilken rahatsız da olmaz. Yani onun için hiçbir manası yok hatta eglenebilir sizinle parayı istediğinizde.

Sizin açınızdan bakıyorum şimdi de; istedin vermedi. Daha da sinir oldunuz. Eşiniz duydu mu duyacak mi ne der stresi de eklendi buna birde. Bosyere is çıktı başınıza para da gelmedi geri..

Siz karar verin şimdi hangisi mantıklı. .

Selam kizlar uzun zmndir takip ediyodum yelni uye oldum hepiniz gercekten akilli bayanlarsiniz sizden bi akil almak istiyodum ben simdi ewliyim 6 aylik da hamileyim Allah ins. saglikla kucagimiza almayi nasip eder.. Kisaca basliyim bundan iki yil once bi erkek arkadas wardi tek tarafliydi duygularim we aptallik ettim o da bana sans tanidi bi kac kez bulustuk herseyini bastan sona anlatti ailesi maddi acidan kotu kendi cabasiyla okumaya calisan biriydi kibrista ing. ogretmenligi okuyodu elindeki telefon bile bozuktu kendini acindirdi ki oyle durumdaydi zaten we ben buna bin besyuz lira bi para yedirdim bunun bin lirasi telefondu gerisi eline werdigim paralardi bana eninde sonunda bu parayi sana wericem demisti ki ben o zamanlar biliyodum gelmeyecegini ama goruyorum ki faceye ole fotolar atiyoki bumu dersiniz yani o durumu kotu insan?? Sinir oluyorum kullanildim resmen..ortak bi ark. war we ben bu parayi istemeyi dusunuyorum sizcee??
Hiç isteme. Çocuğunun senin sadakan olsun.
Diyelim ki istedin dam sanacak ki bende aklı kalmış para bahane bu sefer musallat olacak evliliğin biter. Yada en iyi ihtimal vermiyorum der daha çok sinir olursun.
En en iyi ihtimal parayı verdi filim. Esin birgün duysa kendini aldatmış gibi görür.

Esimin kulagina gitme gibi bi durumu olamaz imkansiz gibi bisey ama ewet simdi dediklerinizin hepsi dogru mantikli seyler istemicem parayi ama igreniyorum ondan oyle olan insanlardan tesekkur ederim herkese

Esimin kulagina gitme gibi bi durumu olamaz imkansiz gibi bisey ama ewet simdi dediklerinizin hepsi dogru mantikli seyler istemicem parayi ama igreniyorum ondan oyle olan insanlardan tesekkur ederim herkese

Böyle insan çok. Ben de komuşma evdeki su parami dahi veriyordum şimdi benim kiralayip bile oturmayacagim bir sitede daire satın aldı giderken kapimi calmadi mesaj attı gitti.
Tecrübe işte hayatta herşey. Daha vermezsin boylelerine birşey

Adam olan zaten durumu düzelince verirdi borcunu,yada en azından geçen sürede arada bir derdi borcum vardı sana diye.Adamsa birgün öder,yoksa üstüne yatar onun.bende cok sinirliyim bu konularda başıma cok geldi.Sen bebeginin senin sadakası olarak düşün.Bu düşünceni de ona söylee :KK39:

Tam bir facia olur bu durum
sakin istemeyin unutun gitsin
evli barkli kadinsiniz ve bir erkekle konustugunuzu veya
baskasi tarafindan iletisiminiz oldugunu esiniz duyarsa
cooook kotu sonuclar dogabilir
1500tl yuvanizdan onemli degil
yok esinizin haberi var ise birakin o halletsin

Muhakkak ödicem deyip parayi bulunca ödememesine kizdiniz biliyorum.
Ben de hic beklemedim harcadiklarimin ödenmesini. Ama bir kuru cay ikram etmeye üsenenler oldu inanin. Onun disinda borc diye alip borcu unutup tatile giden araba falan alan oldu. Darda kalinca alacagini degil borc istiyorsun. Bende de yok diyo:D :D
Insan sadece kendisinin yapamiyacagini baskasi ici rahat nasil yapiyor anlamiyor. Bu ders olur size. Sakın istemeyin.

Back
X