• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bornova Şifa'da Aşılama Yaptırıyoruz.. Şanş Dileyin..

misilleme

. . .
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
573
321
123
Merhaba arkadaşlar,

Bir çoğunuz gibi eşim ve ben de çocuk için uğraş verenlerdeniz. 2 yılı aşkın süredir çeşitli sorunlarla boğuştuk. Eşim de her hangi bir sorun yok, ben de ise hipotiroidi ve yumurtalık rezervimde düşüş var. Öncelikle tiroid hormonlarımın dengelenmesi gerekiyordu, çok şükür düzene girdi artık. Yumurtalık rezervim ise 10 civarı seyrediyor. Daha önce 2 kez olumsuz sonuçlanan çatlatma iğnesi deneyimimiz oldu, aşılamada şansınız düşer dedi doktorlar, önermediler. (Geçen yıl).
En son geçen ay doktor (Ege Doğum Evi) artık tüp bebek için uygunsun dedi ve test tahlil vs. yapıldı ama tedavi başlamadı. Çünkü bu testlerden sonra, doktorumuz sonuçlarınıza göre önce aşılama denesek daha iyi dedi. Tabi biz de kafa karıştı..

Her neyse aynı sonuçları alıp Şifa'ya gittim, oradaki doktor da eskiye göre aşılama şansınız daha yüksek deyince heveslendik. Tedaviye karar verdik bu ay aşılama yapılacak. Yarın ultrasonum var muayeneden sonra ilaç vs. sanırım. Tedavi sürecinden çok emin değilim çünkü sürekli tüp bebeğe odaklanmıştım. Umarım başka bir tedavi gerekmeden bebişimize kavuşuruz.

İşyerindeki arkadaşlarım hariç kimseye söylemedim bu defa, çünkü yıllardır her doktor sonrası dert anlatmaktan, vah tühlerden gerçekten sıkıldım. Ama bir taraftan da kimseye söylemediğim için içim içimi yiyor, iyi bir şeyler duymak istiyorum :)

Lütfen bana şans dileyin çok ihtiyacım var...

Bu tipimi açtığımda aşılama için şans dilenmesini istemiştim, şans neyim gelmedi:ssz:
Önce azıcık sitem etmiştim kendi meşrebimce ama bi bildiği varmış kk ahalisinin aşılamam yapılmadı.
Direkt tüp bebeği geçildi, adetin ilk günü çağırdılar...
Heyecan sardı beniiii:17:

Back