Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar çeyizime bornoz takımı alcam ama kararsız kaldım.Uzun yıllar kullanabileceğim iki günde kötü olmayacak bişey istiyorum....Önerilerinizi bekliyorum:)
maribor'un bambu lifinden yapılma bornozunu aldım çeyizim için antibakteriyel özelliğinden ve bu markayı biri önermişti bana ondan dolayı tercih ettim.Sizde araştırabilirsiniz isterseniz.
kesinlikle özdilek derim. kayınvalidem almış evlenmeden,eşime ve bana takım tabii.tek geçerim özdileğin bornozunu.makinede en yüksekte ve çok sık yıkarım ama hiç bir sünme olmadı.5 sene biticek kullanallı.tavsiye ederim kesinlikle.
ben taç tan aldım canım beden yok standartmış, içini açıp bakamadık satan kişi açarsak katlayamayız aynı şekilde çirkin durur dedi.250 liraya aldım.2 bornoz 2 büyük banyo havlusu 2 küçük havlusu 2 çift terliği var
Taçın yeni çıkan banbu serilerinde falan var diye biliyorum.Fiyatı uyguna almışsınız.Nerden aldınız?Acaba elinde kalan vardıda onu mu sattı size?İnşallah memnun kalırsınız.İyi günlerde kullanın.
canım ankara keçiörenden aldım.mecidiyedeki taç mağazasından,normalde 290 küsür dedi.ben daha önce kızılaydan bakmıştım MNB den.orada 250 liraydı aynısı burayada söyleyince tamam ozaman dedi 250 8 taksit yaptırdım.ellerinde kalmamıştır 7 model gösterdi ve daha çok vardı
canım, 1.5 senelik evliyim. özdilek bamboo kullanıyoruz. çok memnunuz. hem çok iyi emiyor hem de yıkanınca sertleşmiyor. annem de özdilek kullanıyor onunki sertleşti ama belki yıkamadandır. ben bamboodan çok memnunum. alta resmini eklemeye çalıştım. yalnız bunlarda beden yok dolayısıyla bana çok büyük geliyor, öyle filmlerdeki gibi giyip evde gezemiyorum bi tuhaf duruyor üstümde. kurulanmaya iyi :)
Ben de çeyizime bornoz alıcam fakat boyum 1.60 bu bornozları 1.80 lik iri yarı bayanlar için mi üretiyorlar acaba hepsi kocaman. Neden doğru düzgün bedeni olan çok az bornoz var hala anlamış değilim kaliteli olsun isiyorum ama hepsi kocaman ya.
bence uzun süre kullanmak istiyorsan pamuk al yada çok iyi bi ürün ise bambu alabilirsin. evime moda diye bi yer var ordaki varol bambu bornoz takımları iyiymiş yada cotton box pamuk ürünleri de çok güzel. karar senin. bence pamuk alabilirsin.
kızlar bende Taç Aile Bornoz Seti Perry Ekru & Camel aldım çok ama çok memnunum internette çok araştırdım en son www.butiknisantasi ndan aldım... teşekkürler butik nişantaşı ailesi
İrya Home diye marka var baya alan var etrafımda bu ürünü denemek için bir tane bambu el havlusu aldım. Gayet iyi. Bence Markadan önce ürünün ayrıntılı özellikleri ve bilgileri. Havluda gramaj ve ürün cinsi çok etkili bence.