Nakış bornoz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
E

Elis

Ziyaretçi
iyi geceler hepinize...............benim ceyizimde bornozlarim var esimin ve benim ama biz pek kullanmiyoruz bilmem sevemedim bornozu ben havlu bornoz..............

senelerdir oylece dururlar,gecen aklima geldide acaba bi sekilde degerlenebilirmi?
sizlerin fikirlerini almak istedim....
a.s.

eyy mubarek ,,12 kisiden simdi kimse bilmiyomu bornozla ne yapilacaginiÇok üzgünüm çoook

Düşünüyorum ama aklıma birsey gelmiyo ki , bende sevmem bornoz kullanmayı oyle durur dolapta . Belki kesip üst kısmını kollarını cıkartıp, alt kısmı havlu olarak kullanılabilir. Yada küçük küçük kesilip kenarları dikilip mutfakta falan kullanılabilir .Ne becerikli hanımlar var kesin vardır yapılabilecek birseyler ama ..

Düşünüyorum ama aklıma birsey gelmiyo ki , bende sevmem bornoz kullanmayı oyle durur dolapta . Belki kesip üst kısmını kollarını cıkartıp, alt kısmı havlu olarak kullanılabilir. Yada küçük küçük kesilip kenarları dikilip mutfakta falan kullanılabilir .Ne becerikli hanımlar var kesin vardır yapılabilecek birseyler ama ..

bencede kesinlikle vardirda,baslik olmadi heralde daha keskin bi baslikmi yazsaydim acaba,tuh gec kaldik artik:mymeka:

benim bornozlarima bi careniz yokmu,lutfen,vardir bi fikrinizCADIARZU

alla alla napılır ki bornozla
bak güncellemek için yazdım bu msjı kıymetini bil

benim bornozlarima bi careniz yokmu,lutfen,vardir bi fikrinizCADIARZU

çok düşünme sen gönder bana onları .yerimsenibenbende bornoza bayılıyorum havlu kullanamıyorum.ben yenisini almayı düşünüyorum .

çok kullanmadıysan belirli siteler var orada satabilirsin
ama evde kullanıcam dersen en güzeli küçük el havlusu yapmak galiba

çok kullanmadıysan belirli siteler var orada satabilirsin
ama evde kullanıcam dersen en güzeli küçük el havlusu yapmak galiba

guzel fikir ama,havlu yapinca kenarlarini tig ile gecsen akmaz dime bidaha))))))

çok düşünme sen gönder bana onları .yerimsenibenbende bornoza bayılıyorum havlu kullanamıyorum.ben yenisini almayı düşünüyorum .

sende cibildak gez,daha seksi olur islak ve cibildak:jeyyar::roflol:

Bencede kumas olarak degerlendirebilirsin bornozlarini sadece..Ya elbezi yaparsin yada sac havlusu..Yarim ay seklinde iki kat kesip dikersin uclarini ki hiç dikis bilmesen bile becerirsin emin ol benim gibi...Sonra bir tarafina tigla ilik yap digert arafinada bir dugme dik...Sacina banyodan sonra dola hem kurulansin hemde su falan damlamasin etrafa..Tabii eger sacin uzunsa..süprizzzzz süprizzzzz

nasıl olur bilmiyorum ama aklıma gelen, küçük kareler halinde kesip kenarlarını renkli iple tığlayarak birbirine ekle banyo paspas takımı yap.ama havlu kenarından atma yaparmı bilemiycem.

nasıl olur bilmiyorum ama aklıma gelen, küçük kareler halinde kesip kenarlarını renkli iple tığlayarak birbirine ekle banyo paspas takımı yap.ama havlu kenarından atma yaparmı bilemiycem.
cok iyi fikir canim,valla bornozlarim hala beklemede,,,tesekkur a.s.

kumaş gibi akmaz kenarları bildiğim kadarıyla. tığla dönsen bişey olmaz yani. kes istediğini yap ister büyük havlu ister küçük havlu:)) seri üretime geç.
benim çeyizimde 2 takım bornoz var. ben bornozsuz yapamıyorum.

canım benim en güzeli banyo havlusu yapmak kenarlarını istediğin gibide işleyebilirsin hem genişte olur çoktagüzel durur daha önce derya baykal programında yapmıştı denemeye değer

Back
X