- 12 Nisan 2012
- 5.363
- 8.130
- 398
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #3.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altın kripto borsa şeklinde devam ben.Hello kizlar ne var ne yok . Nasilsiniz, birsadan cikanlar sansli , benim gibi kalanlar madur.
Duatukce aldim hata ettim. Tecrube edindim.
Sizler neler yaptiniz?
Borsadan vazgecmek yok . Ogrenmek sart ama.
Altin artirmak gerektigini cok dinledim. Ve sepet yapmak gerektigini. Ama sanki hisseler kaciyor. Hisselerim arttikca mutlu oldum.Altın kripto borsa şeklinde devam ben.
Yatirimin %80 altın yüzde 10 kripto yüzde 10 borsa.
Borsa ve kripto zararda :)
Altını genelde severim birikim aracı olarak en çoğu ona verdim bu yuzden.Altin artirmak gerektigini cok dinledim. Ve sepet yapmak gerektigini. Ama sanki hisseler kaciyor. Hisselerim arttikca mutlu oldum.
Bu kadar dususu, takip ettigim cogu kisi beklemiyordu.
Takip ettigim birisi trend takibi yapiyordu. Boylece zararda olmadi.
Alt coinlerdeysen ,onlara simdi sira gelecek diyorlar. Ama hangilerine bilmem.
Bizim de var , ama bayagi eksideonu da hic bilmeden aip satmamistik. Calindi onpara doye dusunuyorum. Bir gun cikarsa bilmem.
Aynen cok zararda sayilmam bazi hisselerimde. Ama altin birikimim olmadigi icin zarardayimAltını genelde severim birikim aracı olarak en çoğu ona verdim bu yuzden.
Borsada yine de kardasindir sen çünkü eski yatirimcisin.
Cripto ise zararda olduklarimi satıp altına geçmiştim o sebeble o zararim orada aslında bana göre baya var ama düşünmek istemiyorum.
Borsada ise geçen seneden beridir 8k zarar bir türlü inmek bilmiyor haha
Haha borsanın da sırası gelir elbet.Aynen cok zararda sayilmam bazi hisselerimde. Ama altin birikimim olmadigi icin zarardayim
Enkai ,cimsa ttrak, miatk ,yeotk hisse maliyetlerim dusuk. Neyse birikim birikimdir.
Yine de borsa , benim hayatima aksiyon, renk katti![]()
Aynen cok dedim dussun alayim ,dussun alayim.Haha borsanın da sırası gelir elbet.
Ben birikim olunca kendimi güvende hissediyorum