Boş Bırakacağım Yerini

meltosh

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
1.059
52
688
33
<div class="bbWrapper"><b><i><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">başladıımız tarihten 1 sene geçti. <br /> bittiğimiz tarihten yarısı kadar. <br /> neler yakın sana neler uzak ya da neleri seversin, nereye gidersin unuttum hepsini. <br /> arkamızda kalanlar ya da biz bitmeyiz diye sölenen yalanlar... <br /> hiçbirisi geçen zamanı, kaybettiklerimizi geri getirmeye yetmedi! <br /> hatırlarsan bi sözüm vardı sürekli tekrarlanan...kaybettik kaybediceimiz herşeyi, daha neyi kaybedices? diye. <br /> ben bunu derken kaybetmişim aslında seni! <br /> anladım şimdi! <br /> geçmiş ne kadar geçti? ya da gelecein neresindeyim? <br /> aklımda bir sürü soru var cevaplamaktan korktuğum. <br /> <br /> <br /> isterdim ki beraber çözelim soruları. girdiğimiz labirentte kaybolmayalım... <br /> anladım aşk 1defa çıkarmış insanın karşısına. <br /> ondan sonra gelenler hep silmek için o aşkın izlerini... <br /> <br /> kilitledim ve denize attım kalbimi! gün gelip de yeniden &#039;&#039; EN GÜZEL HİKAYEM &#039;&#039; diyebileceim bir aşk daha karşıma çıkana kadar, <br /> boş bırakacağım yerini.... </span></i></b></div>

Back