Boş gebelik/ anembriyonik gebelik

prm1994

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
9
1
1
31
Gebeliğim bir hafta önce kürtajla sonlandırmak zorunda kaldık boş gebelik olduğu için. 9 haftalık olmadı gerekirken 6 haftalık görünüyordu kese. İkinci gebeliğimde aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum başına daha önce böyle bişey gelen var mı?

bende boş gebelkiten geçen pazar kurtaj oldum.inşallah en yakın zamanda tekrar gebe kalırız.

Merhaba arkadaşlar. 6 haftalık hamileyim doktor boş gebelik olabilir dedi. Ultrason sonucum aşağıdak ekleyeceğim. Kese boyutunu söylemedi. Bana yardımcı olabilir misiniz ?

İlk 2602 çıktı. 2 gün sonra 4448 tekrar 2 gün sonra 6288 çıktı yani bugün ama doktor benden istemedi ben kendim yaptırdım be değerlerimden haberi yok. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Foto da kese boyutu yazıyor mu ? İlk gebelik anlayamıyorum

Beta 2 günde bir önceki değerinin 2 katı çıkması gerekiyor, sanki biraz az yükseliyor gibi. Kesenin boyutunu da şu d1 ve d2 nin gösteriyor olması lazım

Cm cinsinden yazdığı için kafam karıştı. Mm çevrilirse normal olması gerekenden büyük oluyor

Arkadaşlar bende ilk gebeliğimde 2.5 aylık Düşük olmuştu kalp atışı falan vardı tedaviyle tekrar hamile kaldım şimdi 6 haftalık kese 6 mm yolk yapısı oluşmuş ama bebek yok sanırım haftaya kürtaj olcam 2. Kürtajım olacak çok endişeliyim

geçen sene aynı şeyi yaşadım canım 2. gebeliğimdi ilk gebeliğimde hiç sıkıntı olmadı. 2de bole olunca sımdı tekrar dusunuyoruz ama korkuyorum kardeşimde öyle oldu hemen ardından tekrar hamıle kaldı sımdı 3aylık kızımız var .
en yakın zamanda alllah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin :)

Merhaba arkadaşlar. 6 haftalık hamileyim doktor boş gebelik olabilir dedi. Ultrason sonucum aşağıdak ekleyeceğim. Kese boyutunu söylemedi. Bana yardımcı olabilir misiniz ? Eki Görüntüle 2574694
4.14 cm küçük bir kese var bu Usg da.

ben tahmini bir aylık hanileyim benımki 7 cm doktor küçük gördü boş gebelikten şüpheleniyor

İnşallah isteyen herkese :)

Yok tatlım öyle düşünme.
Düşük yaptıktan sonra doğum yapan bir sürü kadın var Etraftan duyuyoruz ya düşürdüm diyorlar mesela ama nedenini bilmiyorlar sen biliyorsun belki de onların sebebi de aynıydı sana detayını vermediler böyle düşün

Kizlar boş gebelikte yolk sac keseniz olusmusmuydu?
2 kez boş gebelik yaşadım maalesef 2 sinde de yolk kesesi oluşmuştu. Yolk sactan sonra fetal pol görülmesi boş gebelik olmadıgı bulgusunu verirmiş. Fetal pol görülürse kalp oluşumu da olacak denirmiş. Maalesef yolk kesesinin varlığı boş gebeliğe engel değilmiş. Dr erhan karaalpe sormuştum en son o da aynısını yazmıştı. 1 haftaya belli olur inşallah siz güzel haberler alırsınız. rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…