Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlı olan zamandabende boş gebelkiten geçen pazar kurtaj oldum.inşallah en yakın zamanda tekrar gebe kalırız.![]()
Beta hcg değerin ve artışları nasilMerhaba arkadaşlar. 6 haftalık hamileyim doktor boş gebelik olabilir dedi. Ultrason sonucum aşağıdak ekleyeceğim. Kese boyutunu söylemedi. Bana yardımcı olabilir misiniz ? Eki Görüntüle 2574694
geçen sene aynı şeyi yaşadım canım 2. gebeliğimdi ilk gebeliğimde hiç sıkıntı olmadı. 2de bole olunca sımdı tekrar dusunuyoruz ama korkuyorumGebeliğim bir hafta önce kürtajla sonlandırmak zorunda kaldık boş gebelik olduğu için. 9 haftalık olmadı gerekirken 6 haftalık görünüyordu kese. İkinci gebeliğimde aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum başına daha önce böyle bişey gelen var mı?
4.14 cm küçük bir kese var bu Usg da.Merhaba arkadaşlar. 6 haftalık hamileyim doktor boş gebelik olabilir dedi. Ultrason sonucum aşağıdak ekleyeceğim. Kese boyutunu söylemedi. Bana yardımcı olabilir misiniz ? Eki Görüntüle 2574694
benim boş gebelik çıkmadı. lütfen başka doktora gidin imkanınız varsa.4.14 cm küçük bir kese var bu Usg da.
ben tahmini bir aylık hanileyim benımki 7 cm doktor küçük gördü boş gebelikten şüpheleniyor
HayırKizlar boş gebelikte yolk sac keseniz olusmusmuydu?
İnşallah isteyen herkese :)geçen sene aynı şeyi yaşadım canım 2. gebeliğimdi ilk gebeliğimde hiç sıkıntı olmadı. 2de bole olunca sımdı tekrar dusunuyoruz ama korkuyorumkardeşimde öyle oldu hemen ardından tekrar hamıle kaldı sımdı 3aylık kızımız var .
en yakın zamanda alllah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin :)
kac haftalikti en son?benim 9cu haftada yolk kesesi olustu umut varmi diye yaziyorum
Yok tatlım öyle düşünme.Gebeliğim bir hafta önce kürtajla sonlandırmak zorunda kaldık boş gebelik olduğu için. 9 haftalık olmadı gerekirken 6 haftalık görünüyordu kese. İkinci gebeliğimde aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum başına daha önce böyle bişey gelen var mı?
Benim 9 haftalıktı ve yolk kesesi yoktu bence umut varkac haftalikti en son?benim 9cu haftada yolk kesesi olustu umut varmi diye yaziyorum
2 kez boş gebelik yaşadım maalesef 2 sinde de yolk kesesi oluşmuştu. Yolk sactan sonra fetal pol görülmesi boş gebelik olmadıgı bulgusunu verirmiş. Fetal pol görülürse kalp oluşumu da olacak denirmiş. Maalesef yolk kesesinin varlığı boş gebeliğe engel değilmiş. Dr erhan karaalpe sormuştum en son o da aynısını yazmıştı. 1 haftaya belli olur inşallah siz güzel haberler alırsınız. rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinKizlar boş gebelikte yolk sac keseniz olusmusmuydu?