Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 2 yıllık evliyim önce boş gebelik yaşadım ardından dış gebelik geçirdim benim gibi olup sağlıklı gebelik yaşayanlar neler yaptınız bana akıl verin umut olun
Merhaba 2 yıllık evliyim önce boş gebelik yaşadım ardından dış gebelik geçirdim benim gibi olup sağlıklı gebelik yaşayanlar neler yaptınız bana akıl verin umut olun
Peki ne çıktı siz gittiniz mi doktorlar gitmeyin gerek yok ilk haftalarda düşüyor bir sıkıntı olsa ilk haftalarda değil ilerleyen haftalarda düşer diyorlar ama ben tabi ki muhakkak gidicem
Merhaba,öncelikle çok geçmiş olsun.. uzun bir süre geçmiş ama nasıl bi yol izlediniz.benim tüp bebekte aynı anda hem dış gebelik hem de boş gebelik oldu