Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar boş gebelik düşüğü yaptım bi kaç gün önce keseye benzer bişey düşürdüm bugün de böyle bişey geldi et parçası yine bana bilemedim şimdi ne buu yani düşük yaptığıma eminim ama bunu hiçç çözemedimm
Kızlar boş gebelik düşüğü yaptım bi kaç gün önce keseye benzer bişey düşürdüm bugün de böyle bişey geldi et parçası yine bana bilemedim şimdi ne buu yani düşük yaptığıma eminim ama bunu hiçç çözemedimm
Merhaba bende bırsey sormak istiyorum ben de ilk Tüp bebegım ve keseyı gördükten sonra kanamam oldu kesem duruyordu onsıra 5-6 haftalık dedi doktor dün tekrar gittim kalp atışı için yok dedi doktor ama hemen sağlıksız gebelik diyemem dedi ya geriden geliyordur ya geç döllenmedir benim boş gebelikse şu an kanamam olması gerekiyordu değil mi çünkü Gebelm ilerliyor kalp atışını göremedim