Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidiyorum simdi allahim hayirlisini versinBaşka bir doktordan daha fikir almalısın bence,
belli bir süresi vardır mutlaka kalp atışını en geç ne zaman duyabilirsin .
Pazartesi hersey kesinleşir dedi doktor bende bekleme kararı aldım bakalım nasip.Kürtaj için acele etmeyin ve asla tek bir doktorla sınırlı kalmayın. Emin olmadan kürtaj yaptırmayın
Pazartesi hersey kesinleşir dedi doktor bende bekleme kararı aldım bakalım nasip.
Amin tesekkurler ama umudum yok acıkcasıHakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Amin tesekkurler ama umudum yok acıkcası
Bende kurtaj oldum allah saglıklısını nasip eder inş o kurtaj acısı cok kotu allah kmseye yasatmasınBeta duzensiz artiyorsa umut yok ne yazik kiben de ayni seyi yasadim kurtaj oldum devam etseydi su an cinsiyetini ogrenicektim. Icim aciyor
![]()
Bende kurtaj oldum allah saglıklısını nasip eder inş o kurtaj acısı cok kotu allah kmseye yasatmasın
18nde oldum ilk 4 gun cok fena agrım vardı azcık kanamam oldu simdi iyiyim sükür ama cok etkisinde kaldım o acının o masada hungur hungur agladım yalnız basıma ay cok acı verici yaAmin. Gecmis olsun Agrin sizin var mi kanaman fln ?
1 hafta sonra kontrole gitmeyi ihmal etme ilaclarini duzenli ic
Benim beta az artoydu saglıksız gebelik dedi doktorum ondan kurtaj olmuştum senin dış geblik olablr allah korusun kontrolleri aksatma canım beta cok yuksek kese kucuk olablr gec dollenme olmuştur ama betan yuksek belki ikizdir allah hayırlısını versinMerhaba arkadaslar son adet tarihim 21 agustos pazar gunu dr a gittim kese ufak sabah uzman gorsun dedi nobetci dr pazartesi gunu gittim kese ufak ama bu haftada goremeyenler var bekleyelim bence iyi dedi karnimdan gorundu 5+3idi kan sulandirici igne verdi dun devlete gittim detayli bakilsin diye orda detaylica muayene oldum beta baktirmistim 11.118 cikti dr bana beta ile kese uyumsuz persembe gel bakalim bebek bu betaya gore olusmasi lazimdi kurtaj olabilirsin igneyide kullanma dedi kesem ufak beta saglikli yukselmis bu durumu yasayan varmi![]()
Bugun gittim kesem 15 mm olmus bebek olusmaya baslamiss cok sevindim allaha sukur bos degilmiss sali 20bin kusur bugunki beta 33803 cikti yolk saci olusmus 1 hafta sonra kontrol varBenim beta az artoydu saglıksız gebelik dedi doktorum ondan kurtaj olmuştum senin dış geblik olablr allah korusun kontrolleri aksatma canım beta cok yuksek kese kucuk olablr gec dollenme olmuştur ama betan yuksek belki ikizdir allah hayırlısını versin