Boş gebelik kürtaj denildi ne yapmalıyım

seyma kalkan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2024
2
0
1
29
Merhaba bugün 7 haftalık boş kese olarak teşhis konuldu Gaziantep’te devlette anestezili mi küstaj yapıyolar bazıları canlı canlı yapılıyor deniliyor çok korkuyorum hangi hastaneye gitmeliyim ya da ekstra anestezili deyince seçme şansım olabiliyor mu

Mrb cok gecmiş olsun banada aynı teşhis konmuştu dr gün verdi ekimde aneztesili oldum bende devlette oldum kanama veya ani bı durum yoksa devlette gün vererek aneztesili yapıyorlar doktoruna sorabilirsin

Evet devlette anestezili yapiyorlar. Ama doktoruna bunu mutlaka belirt

Merhabalar bende aynı durumdayım.6haftalıkken ultrasyonla alttan bakıldı ve kese ve yolk var embriyo daha olusmamıs 10gun sonra gelın kalbını dınlerız denildi.10gun sonra gittigimde hala embriyo yok boş gebelik denildi.Ve dusuk yapmam gerektıgı soylendi.Saglık ocagıni aradım ve 1hafta sonra onalrla grustum onlarda alttan baktıgında embriyo var denıldı ozman 8.hafta içerisindeydim.Fakat bebek 5.hafta içerindeki bebek olculerinde denildi.Ya bebegın gelısımı durmus vucudunuz tepkı vermemiş denildi yada bebek gelısecek.14gun sonra gelin kalp atısını duyabılırsek saglıklı demektır denildi.Fakat cok endıselıyım.Bu durumda olan varmı?kafamda bir çok soru var.ilk hamileligim ve inşallah saglıklıdır hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…