Boş gebelik, kürtaj, ilk adet..

evetez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
41
17
88
Merhaba,
Ne yazikki 2018 şubat annelerinden buraya transfer oldum. Boş gebelik nedeniyle 6 temmuzda kürtaj oldum.
Sadece kürtaj olduğum gün kanamam ve ağrı oldu. Ertesi gün işe gidip hiçbir şey olmamış gibi çalıştım bile.
Doktorum 1 hafta sonraki kontrolde rahmin normale döndüğünü ve beklememize gerek olmadan tekrar hamile kalabileceğimi söyledi.
Kürtajdan iki hafta sonra kanamam oldu. Ben ilk başta regl sandım çünkü karın ağrım da oldu biraz ama sadece 1 gün sürdü ve çok az az geldi.
Sizce sadece 2 haftada regl olmuş olabilir miyim?

Merhaba,
Ne yazikki 2018 şubat annelerinden buraya transfer oldum. Boş gebelik nedeniyle 6 temmuzda kürtaj oldum.
Sadece kürtaj olduğum gün kanamam ve ağrı oldu. Ertesi gün işe gidip hiçbir şey olmamış gibi çalıştım bile.
Doktorum 1 hafta sonraki kontrolde rahmin normale döndüğünü ve beklememize gerek olmadan tekrar hamile kalabileceğimi söyledi.
Kürtajdan iki hafta sonra kanamam oldu. Ben ilk başta regl sandım çünkü karın ağrım da oldu biraz ama sadece 1 gün sürdü ve çok az az geldi.
Düzensiz olmanız normal bnce, kimyasal gebelik geçirdiğimde bende de öyle olmuştu.
Size bişey sormak istiyorum, boş gebelik olduğunu hangi hafta anladınız şuan benim gebelik kesem 11.8 cm ama içerisnde henüz yolk kesesi görünmüyor. Bekleyelim dedi doktor 10 gün daha yardımcı olurmusunuz? Şuan 5+3 haftamdayım... Tşkler

7+4 te kalp atışı için gittiğimizde anladık. Bebek görünmüyordu, sanırım yolk kesesiydi adı o da yoktu. 5+4 tü sanırım ilk kontrolde sadece kese vardı, o zaman 10 mm di kese, sizinki de 11,8 mm olmasın, 11,8 cm 5 hafta için çok büyük.
Benim kontrollerime göre sizin daha erken belli olması için.

7+4 te kalp atışı için gittiğimizde anladık. Bebek görünmüyordu, sanırım yolk kesesiydi adı o da yoktu. 5+4 tü sanırım ilk kontrolde sadece kese vardı, o zaman 10 mm di kese, sizinki de 11,8 mm olmasın, 11,8 cm 5 hafta için çok büyük.
Benim kontrollerime göre sizin daha erken belli olması için.
Bilmiyorum ki canım ultrason fotosu atayım bi bakarmısın . İşaretleme yapmadığı için anlayamadım yazan 11.8 neyin habercisi
IMG_20170727_155850.webp

Bilemedim canım yaa, bence sen şu an 2018 mart anneleri topiklerine falan yaz. Orada daha çok paylaşılıyor bunlar.

Bende şubat Annlerinden transfer oldum kürtaj tarihimiz aynı ben hala adet olmadım ilk 10 gün akıntı şeklinde lekelenmem oldu kanamam olamadı denecek kadar azdı 40-45 gun dedi adet için doktorum sabırsızlıkla bekliyorum.

Merhaba,

Mrb canım geçmiş olsun... bende 29 mayısta kürtaj oldm 10 gün kanama oldu bittikten 17 gün sonra 13 gün leke geldi sadece. Ne olduğunu anlamadım... o bittikten 2 hafta sonrada yoğun bi adet dönemi geçirdim 8 gün... şimdi kendime gelmiş gibiym. Kürtaj sonrası herşey yaşanabiliyor malesef. Düzene girer merak etme..

Bugün 34 gün olmuş kürtaj olalı, henüz regl olmadım. Kendi kendime tekrar şüphelenmeye başladım:) 1 hafta 10 gün daha bekleyelim bakalım.

Bende pazartesi boş gebelikten kürtaj oldum kızlar şuan nasılsınız?

Back
X