Boş gebelik mi acaba?lütfen yardım edin

interiorarchitect

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
9.147
11.375
248
Merhaba herkese
Benim sorum olacaktı sizlere ben 7+5 te bebeğimin kalp atışını duymak için doktora gittim doktorum kesenin yeterince gelişmedigini kalp atışı olmadığını söyledi 1 hafta bekleyelim göremezsek bebeği kürtaj yapalım dedi sizlerde böyle bir durum söz konusu oldu mu merak ediyorum

İlk resim 5+5 olan kese
2.resim. 7+5 teki kese

Eklentiler

• DSC_0023.webp
    DSC_0023.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 180
  • 144386956847713645473.webp
    144386956847713645473.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 213
Canım Sabah ark yazmıştı sana onunda senin gibiydi çok şükür değerler yükseldi herşey normal dedi perşembe gene gidicek bak onun kesesinin resmini ekliyorum sana kuzum bak bi buraya minikPrensim minikPrensim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 220
Canım Sabah ark yazmıştı sana onunda senin gibiydi çok şükür değerler yükseldi herşey normal dedi perşembe gene gidicek bak onun kesesinin resmini ekliyorum sana kuzum bak bi buraya minikPrensim minikPrensim
Teşekkür ederim canım içime su serptin ama onun 6 haftalık sanırım benim ki 7+5 te böyle oldu diye tedirginim ben :-(

Bana 5+3 te kurtaj dedi dr ama simdi oda saskin bende sakin umudunu kaybetme bekle 9. Haftada bebegini goren var ben okudum kendimi arastirirken

Betan kac cikti istedimi dr benim sali 20 bin kusur persembe gunu 33803 cikti eger 2 gunde bir degerin 2 katina cikiyorsa umit var bence

Bende kalp atışını duydgmda 9. Haftanın icndeydk Canm merak etme kötü düşünme hemen kese gözüküyor bebek gozukmuyo bi hafta sonra gel demişti banada sukur gozuktu

canım bekle 9 cu haftayadek bekle ben bos gebelık kecırdm amma doktorum 9 cu haftaydek bekleyelm dedı gercı bende kendılıynden dusdu kurtaj oldum 1bucuk ay oncesı amma beklemek gerek gec dollenme ola bılyor Allah yavrunu korusun

canım bekle 9 cu haftayadek bekle ben bos gebelık kecırdm amma doktorum 9 cu haftaydek bekleyelm dedı gercı bende kendılıynden dusdu kurtaj oldum 1bucuk ay oncesı amma beklemek gerek gec dollenme ola bılyor Allah yavrunu korusun
Cok tesekkur ederimmm bende bekliyorum kese gelişiyo ama bebek yok ama bende umidimı yitirmedgm inşallah bebeğimi görmek nasip olur rabbim sizede en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin inşallah

Back
X