- 30 Ocak 2015
- 19.945
- 29.206
- 798
- 30
- Konu Sahibi interiorarchitect
Bendede kese gözüküp bebek gozkmemsti canım gozukur oda merak etmeCanim gittim kese gelişmiş ama bebek yok şu anda bekliyorum 10 gün sonra gel doktor bakalım herseyin hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede kese gözüküp bebek gozkmemsti canım gozukur oda merak etmeCanim gittim kese gelişmiş ama bebek yok şu anda bekliyorum 10 gün sonra gel doktor bakalım herseyin hayırlısı
Bu kadar geç olabilir mi kiBendede kese gözüküp bebek gozkmemsti canım gozukur oda merak etme
Allah Size bağışlasın inşallah bebeğinizi inşallah bende görürüm hayırlısıylabenimde öyle oldu bence sizinde geç gebelik olabılır .benımde hesaba göre 7 haftalıktı kalp atışı duyulmadı ustune ustluk kanamam vardı doktor bı hafta bekleyelim dedı SONRA GÖRDUK SUKUR KALP ATISINI VE GEC GEBELİK OLDUGUNU SÖYLEDI . moralınız bosmayın ıns hayırlısı .
Olablyo demekkiBu kadar geç olabilir mi kio kadar zor ki sabretmek
İnşallah öyledir tek temennim buOlablyo demekki
inş inş herkesın bebişini bağışlasın rabbım saglıkcakla ıns bılırım beklemesı cok zor zor bı süreç ben kimseyle konuşamamıştım nasılsın dıyene bıle ağlıyordum ama rabbime dua edın ın gec döllenme böle bıse akıl karıştırıcı . allahım sabır versın ama burdan sonucu yazın ben merak ederım .Allah Size bağışlasın inşallah bebeğinizi inşallah bende görürüm hayırlısıyla
Korkma Canm bu geç döllenme olayından dolayı oluyo yumurtlama günün geç olduysa ondan geç gozkyoİnşallah öyledir tek temennim bu
yazarın mutlaka Size haber veririm çok teşekkür ederim desteğiniz içininş inş herkesın bebişini bağışlasın rabbım saglıkcakla ıns bılırım beklemesı cok zor zor bı süreç ben kimseyle konuşamamıştım nasılsın dıyene bıle ağlıyordum ama rabbime dua edın ın gec döllenme böle bıse akıl karıştırıcı . allahım sabır versın ama burdan sonucu yazın ben merak ederım .
Çok çok teşekkür ederim yardimci olduğun için inşallah güzel haberler veririmKorkma Canm bu geç döllenme olayından dolayı oluyo yumurtlama günün geç olduysa ondan geç gozkyo
amin canim amin Allah sana da bebeyini saglikla kucagna almayi nasip etsinCok tesekkur ederimmm bende bekliyorum kese gelişiyo ama bebek yok ama bende umidimı yitirmedgm inşallah bebeğimi görmek nasip olur rabbim sizede en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin inşallah
Amin canım benim inşallahamin canim amin Allah sana da bebeyini saglikla kucagna almayi nasip etsin
Alla yardimcin olsn canim gecmis olsun Alla insalla gelen sefer saglikli hamilelik nasip etsin insallahMerhaba kızlar bu çarşamba doktora tekrar gittik boş gebelik ne yazıkki cuma günü kürtaj olcam Allâh herkese sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayi nasip etsin bana çok yardımcı oldunuz bu süreçte Allâh razı olsun
çok teşekkür ederm cnm allah razı olsunAlla yardimcin olsn canim gecmis olsun Alla insalla gelen sefer saglikli hamilelik nasip etsin insallah