Bos Gebelik Mi Acabaa Yardim Lütfennn

ebryost: 39111966 .!.:
kanimi doktorumda verdim degerleri bilmiyorum kesemde 1.71cm yaziyor 17.1mm yani
İçini ferah tut.İnşallah güzel haberler alırsın bana normal geldi kese boyu.En azından benimkine bakınca öyle.7 hafta bitmek üzere 10 mm daha ve birşey gözükmedi.bir hafta daha bekleyeceğiz olmazsa kürtaj maalesef :/

İçini ferah tut.İnşallah güzel haberler alırsın bana normal geldi kese boyu.En azından benimkine bakınca öyle.7 hafta bitmek üzere 10 mm daha ve birşey gözükmedi.bir hafta daha bekleyeceğiz olmazsa kürtaj maalesef :/
hakkimizda hayirlisi umarim bebegini görürsün

arkadaşım bende 6. hafta içindeyim henüz 5+4 dün kontrolüm vardı kesem 11 mm hiç kafana takma gayet güzel boyutun benimde ne yolk sac nede bebek gözükmedi 3 hafta sonraya randevu verdi geç gel rahat rahat duyalım görelim dedi.

arkadaşım bende 6. hafta içindeyim henüz 5+4 dün kontrolüm vardı kesem 11 mm hiç kafana takma gayet güzel boyutun benimde ne yolk sac nede bebek gözükmedi 3 hafta sonraya randevu verdi geç gel rahat rahat duyalım görelim dedi.
sagol canim yaa subatin 4 randevüm sabirsizlikla bekliyorum hayirlisi

içini rahat tut bende aynı senin gibi endişelenmiştim sadece kendimi üzmüşüm. 6 haftalık gittiğimde kese bile çok silik göründü net değildi 7haftalıkken tekrar gittiğimde sadece küçücük bi kese görünüyordu bebek falan yoktu.
10haftalıkken gitmiştim sonra o zamana kadar içim içimi yemişti. geç döllenme olmuştur

ben ilk gittim kese yok boş çıktı ama kanda testinde bthcg hormonum yüksek çıktı.. nasıl bozuldum agladm falan eve geldigimde sonra 2 hafta sonra çagrdı gittim kese vardı dedi kalp atışları oluşmuş dedi sonra gittginde zaten hani bebekte gözktü ama bak netten bişeyler okuyup kafana takma ben okudum okudum kafayı yiyodum aglıyodum falan bişey olcak diye takma
aynen bende çok kafaya takıyorum bu teknoloji çok kötü ya sürekli farklı şeyler okuyup kendimizi tedirgin ediyoruz :( artık rüyalarıma girmeye başladı :(

ewet brntrkz bkendımızı yıpratıorz olmadan once olmuo daha sonra herseyı normalmidir :)

Back
X