Boş gebelik mi bu

melikemsi1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Arkadaşlar merhaba 1,hafta önce test ile hamile olduğumu öğrendim 5 gün sonraya doktora randevu alabildim gittim gebelik 6+2 gözüktü kese 2.1 olmuş yolk saç var dendi hcg 41 bin civarı olmuş fakat bebek gözükmedi vajinal muaynedede gözükmedi 10 gün sonraya randevu verdi çok korkuyorum bide dün koyu leke kanama geldi o yüzden acile gittim kesede bozulma yokmuş cinsel ilişki yaşamıştık o yüzden gelmiştir denildi zaten azıcık kanadı durdu

Cinsel ilişkilerde kanama olduğu takdirde progestan yada duphaston kullanmanız gerekiyor normal şartlarda kanama olmaması açısından o yüzden öncelikle geçmiş olsun
Boş gebelik demek için ise henüz çok erken ablam 8. Haftada duydu tam sınırdayken kalp atışlarını gönlünüzü ferah tutun

Ablanız 7ci haftada kontrole gitmişmiydi duyulmamışmıydı yine acaba

Ablanız 7ci haftada kontrole gitmişmiydi duyulmamışmıydı yine acaba
Evet duymamıştı hemen kürtaj diyip olumsuz konuştular başka doktorlara gitti ve araştırdı 8 haftaya kadar bejlenilebilir dendi öyle de oldu 8. Hafta duygu sapasağlam şuan

Evet duymamıştı hemen kürtaj diyip olumsuz konuştular başka doktorlara gitti ve araştırdı 8 haftaya kadar bejlenilebilir dendi öyle de oldu 8. Hafta duygu sapasağlam şuan
Bana bugün kürtaj dediler hafta sonuna kadar beklicem inşallah bi mucizede beni bulur

Bana bugün kürtaj dediler hafta sonuna kadar beklicem inşallah bi mucizede beni bulur
Beta hcg baya artmış 41 binde bebeğin gözükmemesi boş gebeliği akla getiriyor tabii inşallah bir mucize olur ama olmazsa da cok gecmis olsun Allah tekrar nasip etsin inşallah

Nedir son durumunuzz

`