Boş gebelik mi geç döllenme mi

melikoddd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
26
1
1
27
Arkadaşlar merhaba 4 Nisan sat, keseye göre 5 hafta 2 gün sata göre 6 hafta 5 gün kese var bebek yok ozeldeki doktor kürtaj dedi devletteki doktor iki hafta bekleyelim dedi başına gelen var mı böyle öneriniz nedir

Arkadaşlar merhaba 4 Nisan sat, keseye göre 5 hafta 2 gün sata göre 6 hafta 5 gün kese var bebek yok ozeldeki doktor kürtaj dedi devletteki doktor iki hafta bekleyelim dedi başına gelen var mı böyle öneriniz nedir
Sakın dinlemeyin nasıl bu kadar hızlı bir şekilde kürtaj denilebiliyor. Tâbiki de bekleyin geç döllenme olabilir ben de 6 haftalıkken keseyi gördüm bomboştu doktor geç döllenme olduğunu söyledi.

Bu forumda gördüklerime artık o kadar şaşırıyorum ki… doktorlar nasıl bu kadar keskin ve erken hemen kürtaj diyebilir ?
Tabi ki geç döllenme olma ihtimali yüksek o ay 2 kere yumurtlamış olabilirsiniz ve geriden geliyor olabilir bence beklemelisiniz

O kadar üzüldüm londirek lurtaj dedi ben o gün olsaydım kese gidecekti betam evet çok güzel başta artışı olmamıştı ama şimdi de beta bakmaya gerek yok heralde kese içinde bebek var mı yok mu o önemli değil mi

Sakın dinlemeyin nasıl bu kadar hızlı bir şekilde kürtaj denilebiliyor. Tâbiki de bekleyin geç döllenme olabilir ben de 6 haftalıkken keseyi gördüm bomboştu doktor geç döllenme olduğunu söyledi.
Vajinal falan da mı görülmedi kese benim vajinal 500 900 lerde görülmüştü

Duramayip tekrar beta baktiridm 3 buçuk günde 3900 den 5000 olmuş , doktor istememişti, acaba kese gorundukten sonra binonemi uok mu kafa karışır diye yoksa gerçekten boş gebeliğe doğru mu ilerliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…