Boş gebelik mi yaşıyorum ??

Aysebkr1258

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
116
92
13
29
Merhaba hanımlar. Daha önce hamile olabilirmiyim diye konu başlığı açmıştım
2 yıl 3 aydır evliyim ve hiç korunmadık bu ay hiç tedavisiz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim başta inanamadık ama oluyormuş demekki Allah nasip edince
Ama şöyle bir durum var 4+5 te hcg değerim 9699 çıktı normale göre baya yüksek 3 gün önce 5+3 te kontrole gittim kese var ama bebek yok kalp atışı yok sizce boş gebelik mi 15 gün sonra kontrole çağırdılar bu kadar geç olması normal mi ? Bilmiyorum belki ben takıntı yapıyorum ama 2 sene sonra olunca böyle oluyor galiba deneyimlerinize ihtiyacım var

6-7. Haftada kalp atışı duyulur caninizi sikmayin biraz daha bekleyin hayrli olsum

Bende 5+3 te sadece keseyi gördüm 6+4 de bebeği gördük kalp atışı aldım 6 7 den sonra görülüyor Genelde o yüzden sabredin :)

Hayırlı olsun değeriniz çok güzel. Boş gebelik olduğunu düşünmüyorum. Ben geçirdim boş gebelik değerim 5.haftada 200küsürdü ve hiç artmadı önce sabit kaldı sonra azalmaya başladı. Siz de 2 güne bir kan testi yaptırarak sağlıklı bir gebelik mi Öğrenebilirsiniz. 2 günde 1 iki katına çıkacak değer. Benim bebek 6.haftada vajinal usgden görünmemişti. 9.haftada kürtajla alındı kese. 7.haftaya kadar belirtileri devam etti sonra şıp diye kesildi.

Daha çok yeni canım 7 haftadan sonra bebek ve kalp atışı görülür 15 gün sonra bebeğini görürsün allah size bağışlasın inşallah

5+4 te keseyi gördüm bebek yoktu
7+6da kalp atışını duydum.
Bende çok telaşlanmıştım boş gebelik mi diye o kalp atışı duyana kadar ki zaman geçmemişti.
İnşallah bebişin oradadır canım olumlama yap hiç kötü düşünme

Bebek hemen görünmeyebiliyor,kese de öyle.
Benimde 6. Haftada gözükmüştü miniğim.

Bende 6 haftadan sonra gördüm bebegı..sabirli olun hayirli olsun

Gereksiz evhamı bırakın anı yaşayın hayırlı evlat nasip etsin Allah olması gerektiği süreçtesiniz şuan yüreğinizi sıkmayın tedavisiz hamile kalmışsınız tadını çıkarın

Daha çok erken. Ben bile sadece keseyi gördüm. İnşallah öyle bişey yoktur kötü düşünme

Haftaya git istersen yolk kesesi falan görünebilir. Kimisinde bebek daha geç görünebiliyor
Hcg değerin iyi, ben sanırım 15 gün sabredemezdim
Sabredemedim de zaten, ilk gittiğimde kese vardı içinde bişey görünemeyecek kadar küçüktü
6+3 te kalp atışını bile gördük

Degerleriniz duzenliyse korkmayin canlanir. Benim asiri az artiyordu. Ayrica 7 haftaya kadar da korkutmayin kendinizi:) Bunun gec dollenmesi vs var. Guzel haberlerle gelin insallah.

Herkese Merhabalar,

Ben SAT'a göre 5+6 haftalık hamile görünüyorum.Bugün doktor randevum vardı orada doktor gebelik kesesinin 10 mm olduğunu ve gebeliğin sata göre 6 hafta gözükmesine rağmen ultasona göre henüz 5 haftalık olabileceğini söyledi.Vajinal olarak bakılan ultrason kağıdında GS: 0.98cm yazıyor,GS=Gebelik kesesi demekmiş ama 0.98 cm iyi mi kötü hiç bir fikrim yok doktor hamileliğin olduğunu,dış gebelik olmadığını ama 7 gün yada 10 gün kadar beklememiz gerektiğini söyledi.Bu arada en son Beta HCG değerim 29 Ekimde baktırmıştım 322 idi.
Çok korkuyorum,yolk kesesi gördü ama yine boş gebelik olabilir mi? bu haftalarda fındıkın minicikte olsa gözükmesi gerekmez miydi endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…