Boş gebelik mi?

Irem17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
449
319
53
29
Hanımlar merhaba 2 Kasım’da tam 6 hastalıkken doktora gittim keseyi gördük bebeği göremedik haftaya tekrar gel dedi boş gebelik olabilir mi acaba? Ben de gebelik belirtilerinden sadece uyku hali ve göğüs hassasiyeti var ben kendimi hamile gibi hissedemiyorum aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi 🙏🏼

Hanımlar merhaba 2 Kasım’da tam 6 hastalıkken doktora gittim keseyi gördük bebeği göremedik haftaya tekrar gel dedi boş gebelik olabilir mi acaba? Ben de gebelik belirtilerinden sadece uyku hali ve göğüs hassasiyeti var ben kendimi hamile gibi hissedemiyorum aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi 🙏🏼
kesen 25 mm yi gectiginde ne yolk sac ne de bebis kalp atisii falan olmamasi durumuna bos gebelik deniyo. His belirti eksik olmaz bhcg artisindan anlasilmaz. Bildigin normal gebelik gibi ilerler kese buyur.... Kesen kac mmydi? Sat a gore olmayabilir gebeligin ayrica. Ne zaman dollenme oldugunu bilio musun?? Haftaya kesinlesir canim benim. Hemen evham kaplama.

Belli olmaz sabredip ve beklemekten başma çaren yok .. 8 haftalık görünüp kalp atışını duyanlar var

Ben boş gebelik geçirdim. 6 haftalıkta göremedik 7 de göremedik kese 17-20-25 hiçbirinde yoktu sonra kendiliğinden düştü. Bütün belirtiler oluyor boş gebelikte, kese de büyüyor ama bebik oluşmuyor. Yani yolk sac da yoksa herşeye hazırlıklı olmak lazım. Geçmiş olsun

kesen 25 mm yi gectiginde ne yolk sac ne de bebis kalp atisii falan olmamasi durumuna bos gebelik deniyo. His belirti eksik olmaz bhcg artisindan anlasilmaz. Bildigin normal gebelik gibi ilerler kese buyur.... Kesen kac mmydi? Sat a gore olmayabilir gebeligin ayrica. Ne zaman dollenme oldugunu bilio musun?? Haftaya kesinlesir canim benim. Hemen evham kaplama.
Kese boyutunu doktorum söylemedi doktor geç döllenme dedi ben de geç döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü adet günü yaptığım test silikti

Ben boş gebelik geçirdim. 6 haftalıkta göremedik 7 de göremedik kese 17-20-25 hiçbirinde yoktu sonra kendiliğinden düştü. Bütün belirtiler oluyor boş gebelikte, kese de büyüyor ama bebik oluşmuyor. Yani yolk sac da yoksa herşeye hazırlıklı olmak lazım. Geçmiş olsun
Doğru canım hazırlıklıyım çünkü gebelikle ilgili pek bir belirti yok. Sana da çok geçmiş olsun canım

Merhaba arkadaşlar adet tarihime göre 6+6 hamileyim ama ultrasona göre 5+5 hamileyim doktorum pko olduğum için geç döllenme ddi. Kesen falan süper Yuvarlak görünüyor gelişiyor da Ama bi problem var benim kese 18 mm oldu yolk kesesi falan hiç gözükmüyor normal mi arkadaşlar ben çok üzülüyorum...

Merhaba sevgili arkadaşlar... Benim bir sorum olacak. Geçen cuma doktora gittiğimde gebeliğimin 5+2 olduğunu söyledi. Adet tarihimle ultrason hesabı birbirini tutmadı. Geç döllenme... Kesem de 7.92 mm idi. Dün tekrar gitmiştim kalp atışı için ama bu defa da sadece 5+6 olmuş. Kesem de 9.42 mm olmuştu. Dolayısıyla bebeği göremedik maalesef.. Kese beklenenden yavaş gelişiyor. Doktor bir hafta 10 gün daha bekleyelim dedi. Çok korkuyorum 😔 Benim durumunda olup sonradan düzelen var mı?

Merhaba benim tüm gebelik belirtilerim devam ederken bebeği maalesef 8 haftada göremedik. Kese 27 mm oldu yol sac da vardı o da çok büyümüş tü ona rağmen ama bebek oluşmadı yol sac aşırı büyümesi iyiye işaret değil dedi ve sağlıksız gebelik dediler yine de ayrıntılı ultrasonda bakıldı bir ihtimal kalp atışı olabilir mi diye yine yoktu kürtaj olmak durumunda kaldım. Yani gebelik belirtilerim de vardı belirtiyle pek alakası yok sanırım. İnşallah siz bir an önce bebeğinizi görürsünüz kalp atışlarını alırsınız 🙏

Merhaba hanımlar. Bende bugün doktora gittim. Doktor 5+6 haftalık dedi kese görünüyor ama içi boş. Büyük olasikla boş gebelik dedi. Haftaya gel tekrar bakalım dedi eğer gozukmezse kürtaj olursun dedi. Sizce 8. Haftayı da beklemeli miyim

merhaba arkadaşlar ben 7 şubatta aşılama oldum 22 şubattada beta hcg kan testi ile gebe olduğumu öğrendim 2.587 çıkmıştı sonucum... doktorum testim sonucu pozitif çıkınca muayene etti keseyi gördü hatta iki kese gördü biri çok ufaktı ondan emin olamadı izlemlicez dedi.. neyse ikinci randevum 4 gün sonraydı gittim diğer kesem bir öncekine göre dahada büyümüştü ama ikinci kesem yine ufaktı sağlıksız olup kaybolabilirde dedi... yolk kesemde oluşmuştu... doktorum doğum yaptırmadığı için özel hastanede bir doktora gittim hem tanısayım hemde durumumu anlatayım baştan bilsin madem hastası olacaksam dedim.. neyse gittim durumumu söyledim muayene etti alttan iki dakika sürmedi bile boş gebelik gibi gözüküyor beslenme kesesi gözükmüyor dedi bianda beynimden vurulmuşa döndüm... benden renkli doppler istedi daha 3 haftalık hamileyim... tabi ben hastadeki kargaşayı görünce doppler çektirmeden çıktım gittim ama bütün gün o üzüntüyü yaşadım gerçekten boş gebelikmi yoksa para kazanmak içinmi dopplere gönderdi diye...

Back
X