Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta artışı nasıl ?Merhaba 5+3 oldum. Kese göründü yanlız bebek görünmedi beta yavaş artıyor sizce saglıklı ilerler mi?
Beta yavaş artıyor iki gün sonra kürtaj olacam saglıksız gebelik dedilerBeta artışı nasıl ?
Beta nasılMerhaba 5+3 oldum. Kese göründü yanlız bebek görünmedi beta yavaş artıyor sizce saglıklı ilerler mi?
Cuma 1440 çıkmış bügün 1700 çıktı bilmiyorum bir hafta bekleyelim dedim çarşamba alalım dedi.Keseniz kaç mm çıktı.Geçmiş olsun .kese gözüktüktükten sonra betaya bakmadılar ama neden gerek görüldü ki bende 6+6 gözğkmedi daha
Beta hiç iki kat artmadı olması gerekenden az arttıBeta nasıl
Kese boyutunuz nasıldıBen bebeği 6+3 te gördüm erken değil mi karar için
Onu bilmiyorum da yarın gidicem doktoraCuma 1440 çıkmış bügün 1700 çıktı bilmiyorum bir hafta bekleyelim dedim çarşamba alalım dedi.Keseniz kaç mm çıktı.
Ondan olabilir ozaman benim en başta 98 di iki gün sonra 444 çıktı sonra bir daha da bakılmadı. Çok geçmiş olsun tekrardan inşallah istediğiniz zaman kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızBeta hiç iki kat artmadı olması gerekenden az arttı