Boş gebelik mi ??

merhaba canım aynı şeyleri bende yaşadım bendede pko var durumun nedir bebeğin kalp atışlarını duyabildinmi allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebeğin seninledir...
04.08.2016 tarihinde kontrole gittim bebeğimizi gördük ve kalp atışını duyduk. Şu an 7 hafta 3 günlük. İçinizi rahat tutun ben boşuna üzülmüşüm.

Figen_7512253 .!.:
Kızlar betam 720 adetim geceli 3 gün oldu bu şekilde cıktı ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum çok korkuyorum boş gebelik te boyle beta yuksek çıkmaz demi
Benim de burda yazilanlardan tecrübe sahibi olmama gore değerin güzel canım, aklına öyle kötü şeyleri getirme, bir defa sonu kötü bitti diye yine öyle olacak değil ya, endişe etme bebiş de etkilenir

kızlar kese 20 mm boş göründü karından 7+4 tü doktor olumsuz konuşmadı 25mm bekleyeceğiz dedi sizce şans var mı beklemek çok zor çok üzülüyorum

Hepinize rabbim sabırlar versin inşallah
Bu boş gebeliğin bi belirtisi var mı acaba ben hamileyim ama düne kadar karnım ve kasıklarım agrıyordu hatta ara ara karnımda acıma hissi oluşuyordu bugün sabah kalktığımdan beri agrı sancı hiç bişey Yok sanki hiç hamile değilmişim gibi o yüzden bi tedirginlik var üzerim de
Polikistik over var bende de

04.08.2016 tarihinde kontrole gittim bebeğimizi gördük ve kalp atışını duyduk. Şu an 7 hafta 3 günlük. İçinizi rahat tutun ben boşuna üzülmüşüm.
merhaba canım çok sevindim gözün aydın bende 33 haftalık hamileyim çok şükür bende çok üzüldüm vakti zamanı var Allah ol deyince oluyor

kızlar kese 20 mm boş göründü karından 7+4 tü doktor olumsuz konuşmadı 25mm bekleyeceğiz dedi sizce şans var mı beklemek çok zor çok üzülüyorum
Bu hamileliğiniz nasıl devam etmişti acaba
Benim de haftam 7+2
Ama kese boş 6+1 görünümünde
Bebiş Görünmüyor ,1 hafta sonra tekrar çağırdı dr

Bu hamileliğiniz nasıl devam etmişti acaba
Benim de haftam 7+2
Ama kese boş 6+1 görünümünde
Bebiş Görünmüyor ,1 hafta sonra tekrar çağırdı dr
benim bebiş geç döllenme nedeniyle geç göründü canım.şuan 2 yaşına basmak üzere oğlum.
inşallah bebiş vardır seninde geç döllenme olmuştur belki canım.1 haftada çok değişiyor gösterir kendini inşallah

benim bebiş geç döllenme nedeniyle geç göründü canım.şuan 2 yaşına basmak üzere oğlum.
inşallah bebiş vardır seninde geç döllenme olmuştur belki canım.1 haftada çok değişiyor gösterir kendini inşallah
Ya inşallah canım umut oldun resmen bana
Rabbim bağışlasın evladını

Peki kaçıncı hafta hangi gün gördünüz bebeği

Back
X