Boş gebelik olabilir dedi ilk hamileligim ultrasonu

Dileklek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
58
29
8
40
Merhaba normalde 7 haftalık olması gereken hamileliğime doktor şüphe ile yaklaştı bis gebelik olabilir 1 hafta bekleyelim vakumla almamız gerekebilir sağlıklı gebelik degil gibi gorunuyo4 bana dedi bakar mısınız başına böyle 1 durum gelen var mı. Kese icinde beyaz çizgi normal değil dedi. 1 hafta beklemek oldurecek beni stresten şimdi çıktım hastaneden

Eklentiler

• 20221010_104525.webp
    20221010_104525.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 153
Merhaba normalde 7 haftalık olması gereken hamileliğime doktor şüphe ile yaklaştı bis gebelik olabilir 1 hafta bekleyelim vakumla almamız gerekebilir sağlıklı gebelik degil gibi gorunuyo4 bana dedi bakar mısınız başına böyle 1 durum gelen var mı. Kese icinde beyaz çizgi normal değil dedi. 1 hafta beklemek oldurecek beni stresten şimdi çıktım hastaneden
Baska doktora gidin

Insallah saglikli gebeliktir
Inşallah su an cidden eşim ayri ben ayrı haldeyiz. Peritanalogda yer yoktu en erken yarına kadar aklımız allak bullak belirsizlik kadar kötü bir şey yok
Ya da duymak istediklerini duyamamak ...

3 özel kliniği aradım yarına muayene veriyor en erken yar8n zaten gideceğim perinatalog a ama cidden yorucu su an her an. Bakıyorum nette icinde beyaz çizgi olan kese ne demek bulamıyorum bile bu görüntü anormal bir görüntü mu beyaz çizgi istenmeyen bir şey mi emsallerinibile göremedim hicbir yerde

O beyazlik yolk kesesi olusumu olamaz miymis?

Ben de öyle demesini isterdim bekledim netten araştırdığım kadarıyla onun oluşmasını bekliyordum ama beyaz çizgi beklenen bir şey değil bos gebelik olabilir vakumla almamız gerekecek istersen 1 hafta bekleyelim dedi ben yarına dek bekleyemiyorum ne oldu neden böyle diye . Geçen hafta aynı cihazda 6 hafta 2 gun idi icinde beyazlık yoktu bugün icinde brywzluk var cihaz yine 6 hafta 2 gun gösterdi gelişmemiş beyaz çizgi de var bos gebelik büyük olasılıkla dedi

Sakin olun. Yarın randevunuz varmış, bekleyin. Bu durumlarda sabır gerekiyor. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.
Kese içindeki çizgi kan pıhtısı olabilir.

Bence sakin olun banada gecen sene su gebeliği bos gebelik dendi ama bebek vardi sizinki gibiydi ultrasonum bi kaç gün sonra ise ultrasonda boyleydi simdi atiyorum ama kaybettim malesef ve bebek hic bir sekilde karnimda ölene kadar gozukmemisti sebebini peritanog çözmüştü meger kötü huylu kistim varmis bebekle beraber oda büyümüş ondan gozukmemisti öldüğünde görmüştüm ultrasonda umarım sizin gebeliginiz sağlıklıdır saglikli ilerler

Eklentiler

• IMG20211028160846.webp
    IMG20211028160846.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG20211111175223.webp
    IMG20211111175223.webp
    18 KB · Görüntüleme: 137
Bugün baktirdik alttan ultrasonla da bakti. Yolk saç denen şey oluşmuş beyazlık o imiş. B3bek oluşmaya çalışmış ama çok küçük aşamada kalmis 7 hafta ile uyumlu degil kalp atışı yok kahverengi akıntı devam ediyor . Yolk sac denen yapi bozylmaya baslamis bir de asagiya dog4u dusme egliminde imis kese, etrafinda da kanama alanlari varmis.Ilaclari iğneleri kullanmayın bırakın cumary3siye dek bekleyin ctesi kürtajla alalım dedi.progestan kullanıyordum bir de iğne vermişlerdi kahverengi kanama icin

Cok geçmiş olsun ve başınız sağolsun , bir an önce kucağınızı rabbim doldursun 🤲

Back
X