Kızlar merhaba :) yine oturduğum yerden aklıma düşen bir konuyu sizlere danışmak istiyorum. Hamileliğin ilk haftaları bence çok stresli geçiyor yani bende öyle en azından :) şimdi şöyle söyliyim 2 hafta önce filan hamile olduğumu öğrendim ve doktora gidene kadar geçen sürede sürekli dış gebelik olma ihtimalini düşünüp evde kendi kendimi yedim. Sürekli dış gebelik belirtileri nedenler falan araştırıp duruyodum. Neyse sonra geçen çarşamba doktora gittik ve doktor keseyi gördü. Yani kesin bir dille dış gebelik olmadığını iç gebelik olduğunu söyledi. Ve tabi rahatladım. Bu arada geçen çarşamba gittiğimizde yani keseyi gördüğünde 4+2 olduğunu söyledi. Kese de 4.3mm di. Gayet iyi dedi doktor rahatladık eve geldik ve 2 hafta sonra kalp atışları ve bebek için kontrole çağırdı. Yani haftaya Çarşamba günü gidicem tekrar. Şimdi de dış gebelik şüphem bitti ya sanki kendime dert etmek istermiş gibi boş gebelik şüphem başladı. Kanama lekelenme vs bişey yaşamadım. Çok şükür ağrım sızım falan da yok yani sadece gaz problemi oldu o kadar o da geçti. Hafif kasıklarımda adet ağrısı gibi ince ince ağrı var onun dışında biseyim yok. Beta ölçümlerini 2 günde bir yaptırdım falan hep yükseldi iyiydi artık yaptırmıyorum tabi:) şimdi haftaya çarşambaya kadar bana günler geçmek bilmez ama boş gebelik mi kalp atışını duyar mıyız falan kendi kendimi yiyorum sadece. Sizce böyle bir ihtimal var mı yada bir belirti gösterir mıydı şimdiye kadar bugün 5+1 iz bu arada. Yorumlarınızı bekliyorum