Boş gebelik olabilir mi lütfen destek olur musunuz?

dereotu27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
2
0
1
26
5 hafta 4 gün iken doktora gittim kese göründü 8 mm ama içinde bişey göremedi doktor 10 gün sonra kalp atışı için gelin dedi ama boş gebelik oluyormuş kafam karışık sizce ultrason görüntüm normal mi?

Eklentiler

• IMG_012F777C-B1CB-421B-97CB-7DC42B7D8F01.webp
    IMG_012F777C-B1CB-421B-97CB-7DC42B7D8F01.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 98
bebeğim görünmesi için daha erken zaten ben de 5+3te bebeği görememiştim 6+6da gördük bebeği.

boş gebelik, kimyasal, düsük va gibi ihtimaller var tabii ki ama su an her sey yolunda görünüyor. olumsuzu düsünüp kendinizi yormayın

bebeğim görünmesi için daha erken zaten ben de 5+3te bebeği görememiştim 6+6da gördük bebeği.

boş gebelik, kimyasal, düsük va gibi ihtimaller var tabii ki ama su an her sey yolunda görünüyor. olumsuzu düsünüp kendinizi yormayın
Bişey sorcaktım merhaba ben partnerimle oral ilişki yaptıktan sonra oraya elini sürdü ve kayganlaştırıcı sürdü onun üstüne prezervatif takıp onun üstünede aynı eliyle kayganlaştırıcı sürdü ve ilişkiye girdik ama prezervatifte yırtık falan hiçbirşey yok sadece ele bulaşan spermden hamile kalır mıyım diye düşünüyorum bide üstüne onca kayganlaştırıcı sürülmüşken cevap verirseniz sevinirim

5 hafta 4 gün iken doktora gittim kese göründü 8 mm ama içinde bişey göremedi doktor 10 gün sonra kalp atışı için gelin dedi ama boş gebelik oluyormuş kafam karışık sizce ultrason görüntüm normal mi?
Ben de 5+3te gittiğimde 10mm kese vardı içinde hiçbir şey yoktu. Çok stres yapmıştım ama 6 gün sonra kalp atışı duyduk. Hiç stres yapma güzel düşün 8 mm kesede bir şey gözükmezmiş zaten

Devlet hastanesinde mi ultrasona girdiniz

Back
X