Boş gebelik olabilirmii

Neva01

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2019
69
23
8
28
Merhaba geçen hafta çarşamba günü idrar testi yaptım 2.cizgi silik cikti gitdim kan verdim beta hcgm 18 cikti doktor 3 gun sonra birdaha gel dedi gittim beta hcgm 134 cikti doktor karnimdan ultrasyona baktı ve daha göremedim dedi 2 hafta sonra birdaha gel dedi ama boş gebelikden çok korkuyorum sizce boş gebelik olma ihtimali varmıdır 😔😔😔

Merhaba geçen hafta çarşamba günü idrar testi yaptım 2.cizgi silik cikti gitdim kan verdim beta hcgm 18 cikti doktor 3 gun sonra birdaha gel dedi gittim beta hcgm 134 cikti doktor karnimdan ultrasyona baktı ve daha göremedim dedi 2 hafta sonra birdaha gel dedi ama boş gebelikden çok korkuyorum sizce boş gebelik olma ihtimali varmıdır 😔😔😔
Canım ben dr gittiğim de kan testim adetim 3 5 gün geçmişti 1000 küsürlerde çıktı.. sonuç kalp duymaya gittiğimizde duyamadık boş gebelikten kürtaj oldum. Yanii sana şumu söylüyorum kan değerlerine çok takılma yüksek düşük olması o kadar da öenmli değil benek sağlıklı ise her türlü yolunu bulur sıkma canını lütfenn

İyide bu değerlerde zaten mümkün değil göremezki doktor, kese görünebilmesi için beta hcg nin 1500-2000 değerlerinde olması gerekiyor onuda vajinal ultrasyonda görebilir karından görünebilmesi için değerin 5000 üzerinde olması gerek. Şu an önemli olan değerinizin 2 günde 1 katına çıkıyor mu? O doktorada gitme o değerle daha bakılır mı???

Hamilelik kesesi oluşunca bebek olmasa bile beta hcg yükselebiliyor. Siz şimdilik canınızı sıkmayın, Allah evladınızın dünyaya gelmesini yazdıysa zaten mutlu olursunuz, ama boş gebelikse de engelli bir bebek olacakmış ki vücut en başta gelişimini engellemiş diye yine mutlu olmaya çalışın. Umarım her şey yolunda gider😊🤲🏻

İyide bu değerlerde zaten mümkün değil göremezki doktor, kese görünebilmesi için beta hcg nin 1500-2000 değerlerinde olması gerekiyor onuda vajinal ultrasyonda görebilir karından görünebilmesi için değerin 5000 üzerinde olması gerek. Şu an önemli olan değerinizin 2 günde 1 katına çıkıyor mu? O doktorada gitme o değerle daha bakılır mı
Hamilelik kesesi oluşunca bebek olmasa bile beta hcg yükselebiliyor. Siz şimdilik canınızı sıkmayın, Allah evladınızın dünyaya gelmesini yazdıysa zaten mutlu olursunuz, ama boş gebelikse de engelli bir bebek olacakmış ki vücut en başta gelişimini engellemiş diye yine mutlu olmaya çalışın. Umarım her şey yolunda gider😊🤲🏻
Çok teşekkür ederim umarım herşey yolundadır bu hafta değil diğer hafta pazartesi günü gidicem daha kaç haftalik nedir be değildir bilmiyorum güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 😘

Canım ben dr gittiğim de kan testim adetim 3 5 gün geçmişti 1000 küsürlerde çıktı.. sonuç kalp duymaya gittiğimizde duyamadık boş gebelikten kürtaj oldum. Yanii sana şumu söylüyorum kan değerlerine çok takılma yüksek düşük olması o kadar da öenmli değil benek sağlıklı ise her türlü yolunu bulur sıkma canını lütfenn
Çok sağol canm ama boş gebeligin bir belirtisi yokmu sadece ultrasyondami cikiyo

Amin hepimizin inşallah 😊

Çok sağol canm ama boş gebeligin bir belirtisi yokmu sadece ultrasyondami cikiyo
Belirtiler değişebilir ama bende hiç bi belirti felan olmadı ama hissettim bebeğimin benle olmadığını boş gebeliği de o gün dr dan öğrendim..

. Canım ben şubatta yaşadım onu normal gebelik seyrinde ilerliyor kese büyüyor bebek oluşmuyor 8 haftaya kadar bekledik sonra kesede bozulmaya başlamıştı ve kürtaj oldum şuan yeni hamile yim ve çok korkuyorum 2 de kimyasalım var çünkü bir belirti azaldın acaba mı diyorum allah yardımcımız olsun herkese nasip etsin rabbim

Değerin güzel artmış,neden negatif düşünüyorsun anlamadım,olumlu düşün sağlıkla ve hayırla ilerlesin inşallah 😊

Merhaba son adet tarihime göre 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 5+6 günlükken doktora gittiğimde kese göründü ancak embriyo görünmedi yarın bir daha gideceğim ama boş gebelik olursa diye korkuyorum geçen hafta embriyoyu göremediğim için. Acaba 5+6 haftalıkken embriyonun görünmemesi normal mi ve yarın gittiğimde görebilir miyim? Sizlerde embriyo ne zaman görünmüştü ve kalp atışı ne zaman alınmıştı? Yorumlarsanız sevinirim...

Merhaba son adet tarihime göre 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 5+6 günlükken doktora gittiğimde kese göründü ancak embriyo görünmedi yarın bir daha gideceğim ama boş gebelik olursa diye korkuyorum geçen hafta embriyoyu göremediğim için. Acaba 5+6 haftalıkken embriyonun görünmemesi normal mi ve yarın gittiğimde görebilir miyim? Sizlerde embriyo ne zaman görünmüştü ve kalp atışı ne zaman alınmıştı? Yorumlarsanız sevinirim...

Merhaba benim 6+4 haftalik iken kalp atışı ve embriyo gorunmusdu benimkide sizinki gibi o haftalarda sadece kese gorunmusdu Allah kalbinize göre versin sevgiler 😊😘

Son adet tarihime göre 6+6 haftalık gebeyim geçen hafta kese gözükmüştü ama embriyo yoktu. Bugün yine gittim ama embriyo yine görünmedi. Doktor haftaya tekrar gel dedi ama ümitlerim tükendi. Boş gebelik olabilir mi acaba 😔

Son adet tarihime göre 6+6 haftalık gebeyim geçen hafta kese gözükmüştü ama embriyo yoktu. Bugün yine gittim ama embriyo yine görünmedi. Doktor haftaya tekrar gel dedi ama ümitlerim tükendi. Boş gebelik olabilir mi acaba 😔

Kotu düsünmeyin lütfen benim karnimdan baktığında gözükmemişti vajinal ultrason ile zor görmüştü çok küçükler Allah kalbinize göre versin inşallah bebeğinin seninledir :)

Back
X