Doğuma Hazırlık Boş gebelik sonrası hamilelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ekoc123

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
11
9
6
30
Boş gebelik yaşadıkyan aonra ne kadar sürede hamile kaldınız bilgi verir misiniz

Boş gebelik yaşadıkyan aonra ne kadar sürede hamile kaldınız bilgi verir misiniz
Bende mart ayında boş gebelikten kürtaj oldum.bu ay ilk korunmasız ilişki yaşadık bakalım bende merak ediyorum ne kadar süre alacak hamile kalmam. Sizin süreç nasıldı?

Bende mart ayında boş gebelikten kürtaj oldum.bu ay ilk korunmasız ilişki yaşadık bakalım bende merak ediyorum ne kadar süre alacak hamile kalmam. Sizin süreç nasıldı?
Bende geçen ay düşük yaptm. Ama çok şükür kürtaj olmadan atlattım . Bnde bu ay bekliyorum.

Merhaba benim de adetimden 2 gün sonra test yaptım beklenmiyordu aslında gebelik felan.. jinekolojik muayenede bazi testler için vermiştim.. orada çıktı beta 610 .. doktor hamilesin diye aradi geri.. ilaç vermişti kullanma hiçbirini dedi . Kasik ağrılarım oldu 3-4 gün sonra yavaş yavaş kesildi acaba boş gebelik mi geciriyorum . Böyle olanlar var mı.. belirltiler yavaş yavaş azalmasi. Doktor Ağustos 4 e randevu verdi. Kesene bakicam dedi ..

Nisan 27 de boş gebelik olduğunu öğrendik ve ağustos 17 de hamile olduğumu öğrendim nereden baksanız 4 ay sonra tekrar hamile kaldım

Back
X