Bos gebelık sonrası ..

Hosbesli

Gel bebişim gel
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
875
726
103
Merhaba hanımlar.. Hamile oldugumu ogrendıgım ilk gun cok saskın ve de mutlu olmuştuk eşimle.. Ancak haftalar ilerledikçe kese yolk ve sac olusmuş ancak embriyo hala olusmamıştı..bır kac dr a gorundum ve hrpsi bos gebelık tesisi koydular. . Hemen kurtaj oldum ve 1 ay oldu.. eşim cocuk istiyor ancak ben o yasadıgım korku acı ve hayalkırıklıgından dolayı pek sıcak bakmıyorum cok korkuyorum yıne boyle bırsy yasarmıyım dıye.. yasiM 30 ve cok gec kalmak istemıyoruz. . Bos gebelık gecırıp ıkıncısınde saglıklı ve sorunsuz gebelık gecırıp cocugunu kucagına alanlar yardımlarınızı bekliyorum. .

Ben. 1 yıl önce yaşamıştım. Şu an bi sorun yok çok şükür. Hatta hamile kalmada sorun da yaşamadım. Yumurtlama döneminde oldu.. İlkinde oldu. Bir kere bos gebelik olması sadece o gebelikle ilgili. Doktorlar bana hep öyle dedi. Tekrarlayacak diye bisey kesinlikle yok.. Yaşadığın korkuyu anlıyorum.. Allah istedigin zamanda nasip etsin insallah. Kürtajdan sonra rahmin toparlanması 3 ayı bulmuştu bende ama islerimden dolayı 1 yıl bekledim

geçmiş olsun.. zor bir durum tabi. ben anne olmadığım için sizi anlamam çok güç tabiki. ama yaklaşık 1 ay önce bende yalancı hamilelik yaşadım henüz 3 aylık evliyim ve bende çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.. yinede hiçbir şey için geç değil.. kötü düşünceleri kafanızdan silin ve güzel şeyler düşünün.. herşey çok çok güzel olur sizin için inşallah

Yalancı gebelik nasıl oldu değeriniz kaçtı

değerlerimin hepside hamile olmadığımı gösteriyordu ama psikolojik olarak herşeyi yaşadım hatta hamileleğin ilk günlerinde yerleşme kanaması diye bişey oluyormuş o bile oldu, reglim gecikti, iştahım arttı, sürekli yorgun ve uykusuzdum.. doktoruma belirtileri anlattığımda muhtemelen hamileliğin ilk günlerindesin dedi ancak testlerin hepsi negatif çıktı.

Yalancı hamilelık dedıgiz kimyasal gebelık sanırım

Gercektenmı okuyunca cok umutlandım tesekkur ederim :) korkularım var hala bakalım kısmet bu ay olacakmı acaba inşallah saglıklı bı hamilrlık olur yavrum olur sızınkı gıbı ..

Yalancı hamilelık dedıgiz kimyasal gebelık sanırım
olabilir sizin dediğiniz gibide. bi an umutlandım sonrası böyle olunca açıkçası üzerine düşmedim biraz içime kapandım. birde ben fmf hastasıyım o yüzden açıkçası çok korkuyorum

olabilir sizin dediğiniz gibide. bi an umutlandım sonrası böyle olunca açıkçası üzerine düşmedim biraz içime kapandım. birde ben fmf hastasıyım o yüzden açıkçası çok korkuyorum
Cok gecmiş olsun. . Allah en kısa zamanda saglıklı hamilelık nasip etsin inşallah uzulmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…