Boş gebelik ve küretaj

8. haftaya girdim cnm en son gittiğimde 7+4 tü kese 20mm di bebek görünmedi başla doktorada gitmedim bekliyorum 1 eylülü mide bulantısı kanama hiç bir şey olmadı mı cnm sende bende mide bulantıları var ama kanamam yok çok şükür 11 haftalığa kadar bekledinmi kesen kaç mm di cnm hatırlıyormusun
Yolk sak bebeğin eşi bebeğin oluşacağını gösteren küçük bi kese yani önce o oluşuyor o oluştu mu

Canım öncelikle geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım ocak 20 de kürtaj oldum ben uyutuldum birşey hatırlamak istmedim ve su an da hamileyim tekrar bi bebeğim olacak üzülme aynı şeyleri yasadık ve seninde tekrar bebeğin olacak hemde sağlıklı sıhatlı Allahın izni ile dua et bol bol
Sanada cok gecmis olsun tatlim.İnsaallah bebegini saglikla kucAgina alirsin.her zaman dua ediyorum Allahin izniyle hersey cok guzel olacak

cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun benimde böyle bir durumum var tam belli değil doktor olumlu konuştu ama ben yinede kendimi hazırlıyorum kese boyun kaç mm di cnm 8 haftalıkken ben çok araştırma yaptım bazen kese kalın olabiliyor ve bebek görünmüyormuş .biri yazmıştı kk da gel alalım kese boş demiş doktor kızda kabul etmemiş başka doktora gitmiş doktor 10 gün daha bekleyelim alıyoruz keseyi sonra içinde bebek oluyor demiş başka bir doktora gittin mi cnm senin ne gibi belirtilerin oldu inşallah bi mucize olur bize de ümit olur inşalah
Bende kalp atislarini duymaya gittim 22 mm kese ama bostu doktora bekleyelimmi biraz daha diye sorduk bisey degismez dedi.Bugun 11 de kuretaj oldum umarim bostur kese dolu oldugunu dusunmek cok aci verir.İnsaallah senin bebegin seninledir ve kendini gosterir kontrole gittiginde Allahim
Hepimize guc kuvvet versin

Bende kalp atislarini duymaya gittim 22 mm kese ama bostu doktora bekleyelimmi biraz daha diye sorduk bisey degismez dedi.Bugun 11 de kuretaj oldum umarim bostur kese dolu oldugunu dusunmek cok aci verir.İnsaallah senin bebegin seninledir ve kendini gosterir kontrole gittiginde Allahim
inşallah cnm çok geçmiş olsun canım inşallah hemen hamile kalırsın ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah cnm ben çok istediğim hamileliğime sevinemiyorum yaşayamıyorum bile ve 4 senedir bu anı bekledim ben hayatım boyunca hiç birşeye kolay sahip olmadım zaten ben hayatta ama çektiklerim beni ben yaptı çok şükür Rabbime veren de o alan da o.geçen bir doktor demişti ki düşük yapan kadınlara ağlamak yerine sevinmelisiniz demekki bir özrü var ki gelişmiyor demişti Allah kuluna çekemeyeceği yük yüklemezmiş hakkımızda hayırlısı olsun cnm ben kendimi hazırladım olurda görürsem şükür edeceğim görmezsemde şükür edeceğim bizim elimizden gelen bir şey olsa keşke ama maalesef hiçbir şey gelmiyor

Sanada cok gecmis olsun tatlim.İnsaallah bebegini saglikla kucAgina alirsin.her zaman dua ediyorum Allahin izniyle hersey cok guzel olacak
Amin canım rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin bol bol dua başka çare yok üzülme sakın önce Allah sonra doktorlar inşaallah sağlıklı verecek Rabbim

Canım çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın bidaha..

Hepinize rabbim sabırlar versin inşallah
Bu boş gebeliğin bi belirtisi var mı acaba ben hamileyim ama düne kadar karnım ve kasıklarım agrıyordu hatta ara ara karnımda acıma hissi oluşuyordu bugün sabah kalktığımdan beri agrı sancı hiç bişey Yok sanki hiç hamile değilmişim gibi o yüzden bi tedirginlik var üzerim de

Back
X