Boş gebelik veya düşük sonrası kürtaj/Adet gecikmesi..?

sem06

Pamuk kızım,bebeğim,acın büyük;seni çok özlüyorum.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
948
727
103
45
Merhaba arkadaşlar, ikinci boş gebeliğim sonrası ekim ayında kürtaj oldum. İlk, Kasım adetini oldum. 2. Aralık adetini 5 gün gecikmeli oldum. Bu 3.adet döngüm ancak 6 gün geçti olmadı. Kürtaj sonrası bu şekilde düzensizlik yaşayanlar var mı?

Ben duzensizlik yasamadim eski duzenime hemen dondum. Bu kisisel bir durum herkeste ayni olmayabilir. Zaten okudugum kadariyla kürtaj sonrasi duzensizlikler icin normal diyorlar

Bu ikinci kürtajım, hiç bu kadar gecikmemişti..birkaç gün daha bekleyip Doktoruma gideceğim..kistik bir durum da olabilir.

Boş gebelik sebebi neydi canım
Patoloji ve genetikler her ikisinde de temiz çıktı. Nedeni belirsiz..ben hep tüp bebekle hamile kalabiliyorum, doğal yolla hamileliğim olmuyor.

Reactions: H M
Benmde ilk tüp bebeğimde kese filan gormeden gec tutunmayla once yukselişin bekleyişiyle sonra düsüsün duzensizliģiyle uğraşmakla 20 gune yakin kanama ve 1 hafta temizlik sora tekrar adet olarak normal duzene gectim.
2nci denememde de iki kese gorduk ve şuan düşük surecindeyim buda snirim epey uzun surucek. Krtaj olmadim kendim düsürdüm ama agir kanama ve agrilar yasiyorum.
Blastoisti embriyolar..
Senin kacnci gundu?
Degerlerin normalmi yukseliyordu.
Bu ikizde benm normaldi ama kanamam başladi ve düstü.. kan sulandirici herseyi kullandm. Arastirma yspicdk halim yok ya

Çok geçmiş olsun..ben 40 yaşındayım. Hep blastokist transferi oldum. 5 denemem oldu. İlk tüp bebek denememde kızıma hamile kaldım ve kaybettim. İlk boş gebeliğimde değer düşük başlayıp katlamıştı ve biraz kanamam olmuştu 8. gün..İkincisinde normal değerle başlayıp yüzde 80, yüzde 70, yüzde 50 katlayarak gittiğinde ve biraz da kanamam olmuştu, hemen tekrar boş gebelik yaşadığımı anladım. Bende de kan pıhtılaşması var, iğne kullandım.

Sizede cok gecmis olsun
Yasim sizin kadar deģil ama bu yolda bu sureci anlayan biri olarak gercekten sizi anliyorum.. benm degerlerim 2 2 bucuk kati gidiyordu yine de düstü.. bu sefer cok yoruldugumu hissettim.. uzuldum yüreğim buruldu gercekten.
Kiziniz derken odami düstü yoksa erken dogummu
Rabbim nasip edecek yine insallah. Ama zorluyor işte surec..
Allahim sizede kolaylik versin. Insallah normalle kaliriz Rabbim zahmetin ardindan rahmetiyle gonderir insallah..

Kızımı hidrosefaliden tahliye ettiler normal doğumla..beyni su toplamıştı, 6 aylıkken kaybettim yavrumu..İlk tüp bebek denememde olmuştu. Başka da olmuyor. Boş gebelikten öteye geçemedik. Acısı çok büyük..zaten değerler düşükse ve tam katlamıyorsa düzenli olarak, çok büyük olasılıkla boş gebelik oluyor. Zor birşey biliyorum, ama nedeni çözülemiyor.

Cok üzüldüm.. biraz kendinize zaman verin bellimi olur normal olur belki.
Allahtan umit kesilmez.

Cok üzüldüm.. biraz kendinize zaman verin bellimi olur normal olur belki.
Allahtan umit kesilmez.
Benim zamanım olsa da, doğanın biyolojik saatinin zamanı yok. Yaşım 40,yumurta rezervim az

Benim zamanım olsa da, doğanın biyolojik saatinin zamanı yok. Yaşım 40,yumurta rezervim az
Bence hic umutsuz olmayin ya hic belli olmaz. Burda birinin 001 di 3 kere dogal hamileligi olmustu.

Bence hic umutsuz olmayin ya hic belli olmaz. Burda birinin 001 di 3 kere dogal hamileligi olmustu.
Umarım canım artık zaman gösterecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…