Boş gebelik. Yardım..

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Bugün 5+5 haftalığım. Keseyi gördük ama yolk sac oluşmamış boş gebelik olabilir dedi. Sonra şurada birşey oluşmaya başlamış yolk kesesi olabilir dedi. Gebelik kesem de haftamdan büyük çıktı. Beni iki arada bir derede bıraktı. Yolk kesesi geç görünen var mı? Boş gebelikse hiç birşey olmaması gerekmez miydi? Offf kürtaj mı olucam ben şimdi?

Ultrason görüntümü de ekleyeyim, belki anlayan biri çıkar

Eklentiler

• 14552147991101152783919.webp
    14552147991101152783919.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 233
Ben boş gebelik geçirdim ama ben kurtaj olmadım ilaçta kullanmadım atması için adet gördüğümde kendini attı benimki 3 yada 4 haftalikti

Ben boş gebelik geçirdim ama ben kurtaj olmadım ilaçta kullanmadım atması için adet gördüğümde kendini attı benimki 3 yada 4 haftalikti
Ama senin zaten yolk kesesi oluşma vaktin gelmemiş ki. Kimyasal gebelik adetle atılır. O olabilir mi yaşadığın?

Bence başka doktora git.kendinden emin bile değil doktorun .bebeğin kesenin içinde oluşup oluşamadığını bir doktor nasıl bilemez.

Bende bos gebelik gecirdim.ama bir sey yapmadilar kendi dusdu temizlendi.bence daha çok erken bos gebelik tehsisi için.bu haftalarda bazilarinda sadece kese gozukur.

Ben yasadim bos gebelik. Yolk kesesi olusmamisti. Degerlerim ilk gunler yavas artiyordu, sonra 2 kati artmaya basladi ama maalesef kese buyudukce buyudu ama bos kaldi. 8 hafta olunca kurtaj oldum. Beklemek cok zor biliyorum.Basta gozukmeyip sonra gorunen de oluyor senin erken henuz. Umarim bos gebelik degildir.Degerlerin nasil

Kesenin boyutu nedir?
12 mmken gozlenmeliymis.
20 mmden sonra da embriyo gorulebilirmis.

Netten buldum.

Ben yasadim bos gebelik. Yolk kesesi olusmamisti. Degerlerim ilk gunler yavas artiyordu, sonra 2 kati artmaya basladi ama maalesef kese buyudukce buyudu ama bos kaldi. 8 hafta olunca kurtaj oldum. Beklemek cok zor biliyorum.Basta gozukmeyip sonra gorunen de oluyor senin erken henuz. Umarim bos gebelik degildir.Degerlerin nasil
İnan o kadar sinirliyim ki şu an. Bana bunu söyleyip postaladı. Ne hcg ye bakalım, ne vajinal bakalım demedi. Benim de kesem çok büyük. 23 mm.

Back
X