- 16 Nisan 2021
- 63
- 15
- 3
- 30
- Konu Sahibi Alonehappy
-
Cok üzücü bir durum bir umut hepBende boş gebelik yaşadım. 9. Haftaya kadar bekledim bir umut. Sonra kürtaj oldum maalesef
Geçmiş olsun allah tekrar nasip etsin inşallah sanadaCok üzücü bir durum bir umut hepilk heyecanimdi yeni evliyim ilk gebeligimdi .kürtaj acılı bir islemmi
Kürtaj anestezi ile yapılıyor birieşy hissetmiyorsunuxCok üzücü bir durum bir umut hepilk heyecanimdi yeni evliyim ilk gebeligimdi .kürtaj acılı bir islemmi
Teşekkür ederim ilk kürtajı anestezisiz oldum çok ağrılı acılıydı sonrakini anestezili istedim 15 dk da herşey oldu bitti ayıldım ayağa kalktım evime geldim. Diğer türlüsünü tavsiye etmem çok acılı oluyo malesefTeşekkürler yanıtınız için geçmiş olsun sizede.ne kadar sürdü kürtaj çok ağrı sızı bir komplikasyon yaşadınız mı?
Yumurta sperm kalitesiz liginden bahsediyorlar ama bence daha çok kromozom bozukluğundan oluyor bebek oluşurken sorun oluyor. Tekrarlama olasılığı düşük deniliyor. Kendiliğinden düşüyor ama içeride kalırsa parça kürtaj olman gerekebilir. İlaç da veriyorlarmış ama ben direk kürtaj oldum. 15 dakika bir şey zaten anesteziyle uyutuyorlar uyandığında bir şey hissetmiyorsun. Dilerim ki geç döllenme olsun bebeğini sağlıkla doğurur sun inşallah
[/Q
Düşüyormuş ama fazla kanama ve ağrı olabilir birde içeride kalırsa kürtaj yapıyorlarmis. Ben bu risk yüzünden oldum birde güvendiğin bir doktorsa içeriyi iyice temizliyor sonra kolay hamile kalabiliyorsun.Ahh canim sanada büyük geçmiş olsun.Ama 8+1,Ken vajinal ultrason dan kese boştu umudum kalmadı yaniyaklaşık on iki sonrasina randevu alabildim .kesenin hemen alınmaması sorun olur mu ? Kendi kendine düşse keşke .kurtaj lafı bile insana korkutucu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?