bos gebelik yasayan arkadaslar tecrubeye ihyacim var

ccANSINSEnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
80
21
98
En son kan degerim ekim 26 da 80695 cikdi bu normalmi adet duzensizligim oldugu icin ortalama kes3 boyutuna gore hafta soylediler 5 6 haftalik diye kese boyutu 22 m olmasina ragmen kalp atimida bebekd3 görünmedi kan degeri bu kadar yuksek olup bos gebelik yasayan varmi arkadaslar

En son kan degerim ekim 26 da 80695 cikdi bu normalmi adet duzensizligim oldugu icin ortalama kes3 boyutuna gore hafta soylediler 5 6 haftalik diye kese boyutu 22 m olmasina ragmen kalp atimida bebekd3 görünmedi kan degeri bu kadar yuksek olup bos gebelik yasayan varmi arkadaslar
Canım benim de 70000 küsürlerdeydi dr larda şaşkındı 10. Haftaya kadar bekledim malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah sen yaşamazsın canım

MERHABA ne durumdasın, kürtaj olabildin mi sürecin nasıl ilerledi canım umarım sağlıklı ilerlemiştir.

Back
X