BOŞ GEBELİK YAŞAYANLAR BAKABİLİR Mİ

HoneyBear

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
1.228
830
73
26
Merhaba arkadaşlar ben 1 Eylül de kürtaj oldum boş gebelikten şuan adet olmayı bekliyorum doktorum adetten sonra tekrar çalışmaya devam et dedi benim gibi boş gebelik geçirip ne zaman hamile kaldınız 😔

Merhaba, bende gectigimiz hafta bos gebelik sebebi ile kurtaj oldum ayni sekilde doktorum 1 ay bekle ilk adetinden sonra korunmayi birakabilirsiniz dedi. Genelde cevremden cok kisa sureler duyuyorum 2 ay 3 ay gibi , hatta doktorum rahim toparladigi surece fazla beklemeyelim ki kurtajin yararlarindan da faydalanabilelim dedi :) insallah cogu insanin dedigi gibi 2-3 ay gibi surelerde hamile kalabiliriz tekrar :)

Bana 3 ay korun demişti hcg değerinin sıfırlanması gerekiyormuş sanırım 9 aydır deniyorum henüz bir gelişme yok:spor:

Merhaba arkadaşlar ben 1 Eylül de kürtaj oldum boş gebelikten şuan adet olmayı bekliyorum doktorum adetten sonra tekrar çalışmaya devam et dedi benim gibi boş gebelik geçirip ne zaman hamile kaldınız 😔
Bn de 3 ay sonra gebe kaldım ama o da gelişmedi kürtaj oldum tekrar kanda pıhtılaşma çıktı

Boş gebelik değil ama bende kürtaj oldum . Doktorum 1 kere adet gör ve korunmayı bırak dedi öyle yaptım 2. Adetten sonra hamile kaldım . Darısı size inşallah

Boş gebelik değil ama bende kürtaj oldum . Doktorum 1 kere adet gör ve korunmayı bırak dedi öyle yaptım 2. Adetten sonra hamile kaldım . Darısı size inşallah
İnşallah bende adet oldum şuann hayırlısı olsun hakkımızda

Back
X