Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah sağlıkla kucağına almanı diliyorum1 ay bekleme süresi devamında 3.ayda kalabildim çok şükür. Darısı siz ve isteyenlere İnşAllah![]()
Rabbım isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahbenım 9 ay oldu hala gebe kalamadım.
8 yıl oldu daha olmadıMerhaba arkadaşlar ben 1 Eylül de kürtaj oldum boş gebelikten şuan adet olmayı bekliyorum doktorum adetten sonra tekrar çalışmaya devam et dedi benim gibi boş gebelik geçirip ne zaman hamile kaldınız![]()
Amin İnşAllah. Evet malesef 2 kere oldu.İnşAllah sağlıkla kucağına almanı diliyorumsizinde mi boş gebelik olmuştu
Bn de 3 ay sonra gebe kaldım ama o da gelişmedi kürtaj oldum tekrar kanda pıhtılaşma çıktıMerhaba arkadaşlar ben 1 Eylül de kürtaj oldum boş gebelikten şuan adet olmayı bekliyorum doktorum adetten sonra tekrar çalışmaya devam et dedi benim gibi boş gebelik geçirip ne zaman hamile kaldınız![]()
İnşallah bende adet oldum şuann hayırlısı olsun hakkımızdaBoş gebelik değil ama bende kürtaj oldum . Doktorum 1 kere adet gör ve korunmayı bırak dedi öyle yaptım 2. Adetten sonra hamile kaldım . Darısı size inşallah