İnşAllah sağlıkla kucağına almanı diliyorum1 ay bekleme süresi devamında 3.ayda kalabildim çok şükür. Darısı siz ve isteyenlere İnşAllah
Rabbım isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahbenım 9 ay oldu hala gebe kalamadım.
8 yıl oldu daha olmadıMerhaba arkadaşlar ben 1 Eylül de kürtaj oldum boş gebelikten şuan adet olmayı bekliyorum doktorum adetten sonra tekrar çalışmaya devam et dedi benim gibi boş gebelik geçirip ne zaman hamile kaldınız
Amin İnşAllah. Evet malesef 2 kere oldu.İnşAllah sağlıkla kucağına almanı diliyorumsizinde mi boş gebelik olmuştu
Bn de 3 ay sonra gebe kaldım ama o da gelişmedi kürtaj oldum tekrar kanda pıhtılaşma çıktıMerhaba arkadaşlar ben 1 Eylül de kürtaj oldum boş gebelikten şuan adet olmayı bekliyorum doktorum adetten sonra tekrar çalışmaya devam et dedi benim gibi boş gebelik geçirip ne zaman hamile kaldınız
İnşallah bende adet oldum şuann hayırlısı olsun hakkımızdaBoş gebelik değil ama bende kürtaj oldum . Doktorum 1 kere adet gör ve korunmayı bırak dedi öyle yaptım 2. Adetten sonra hamile kaldım . Darısı size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?