BOŞ GEBELİK YAŞAYANLAR BAKABİLİR Mİ

HoneyBear

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
1.228
830
73
26
Merhaba arkadaşlar ben 1 Eylül de kürtaj oldum boş gebelikten şuan adet olmayı bekliyorum doktorum adetten sonra tekrar çalışmaya devam et dedi benim gibi boş gebelik geçirip ne zaman hamile kaldınız

Merhaba, bende gectigimiz hafta bos gebelik sebebi ile kurtaj oldum ayni sekilde doktorum 1 ay bekle ilk adetinden sonra korunmayi birakabilirsiniz dedi. Genelde cevremden cok kisa sureler duyuyorum 2 ay 3 ay gibi , hatta doktorum rahim toparladigi surece fazla beklemeyelim ki kurtajin yararlarindan da faydalanabilelim dedi :) insallah cogu insanin dedigi gibi 2-3 ay gibi surelerde hamile kalabiliriz tekrar :)

Bana 3 ay korun demişti hcg değerinin sıfırlanması gerekiyormuş sanırım 9 aydır deniyorum henüz bir gelişme yok

Merhaba arkadaşlar ben 1 Eylül de kürtaj oldum boş gebelikten şuan adet olmayı bekliyorum doktorum adetten sonra tekrar çalışmaya devam et dedi benim gibi boş gebelik geçirip ne zaman hamile kaldınız
Bn de 3 ay sonra gebe kaldım ama o da gelişmedi kürtaj oldum tekrar kanda pıhtılaşma çıktı

Boş gebelik değil ama bende kürtaj oldum . Doktorum 1 kere adet gör ve korunmayı bırak dedi öyle yaptım 2. Adetten sonra hamile kaldım . Darısı size inşallah

Boş gebelik değil ama bende kürtaj oldum . Doktorum 1 kere adet gör ve korunmayı bırak dedi öyle yaptım 2. Adetten sonra hamile kaldım . Darısı size inşallah
İnşallah bende adet oldum şuann hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…